تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - کافی شاپ های زنجیره ای صدف تلفن شعبه مرکزی88774591
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








دوره های تخصصی کافی شاپ گروهی موسسه ایران شف

آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر
هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :

1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استاندارد کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها، شربت ها و...
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی مثل کرم کارامل، موس شکلات، کرم ژله، پلمبیر، چیز کیک و ...
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی.
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و نحوه سفارش و اردر طبق استاندارد
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل: اسپرسو، آسیاب، شیکر، بلندر، میکر، یخساز و....
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم،
11- اشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از فروشگاه قهوه ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت ها
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی

مدت دوره : یک هفته آموزشی
روزهای برگزاری دوره : شنبه ، یکشنبه،دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
ساعات برگزاری دوره : از ساعت 15 لغایت17
شرایط شرکت کنندگان : حداقل مدرک تحصیلی سیکل
((کلیه دوره های آموزشی کاملا" به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد))



آموزش ها:
شامل سس ها، اسنکها،قهوه ها،لاته آرت،شناخت انواع قهوه، روست و آسیاب استاندارد قهوه ، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، آموزش 15 نوع دستمال سفره ، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی 

تلفن و آدرس ثبت نام

آدرس آموزشگاه : 
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1 تلفن های 88662973-88663644-88663551-88663463 -


فروشگاه ایران شف www.iranchef.com

امروزه انواع قهوه با نام هاى ترك، فرانسه یا اسپرسو شناخته مى شوند.جالب است بدانید نامگذارى قهوه به این نام ها، ربطى با نحوه كشت یا محل كشت آن ندارد. زیرا كشورهاى تركیه، فرانسه یا ایتالیا مزارع كشت قهوه ندارند و قهوه فقط در یك شرایط خاص و در مناطقى كه داراى آب و هواى گرم حاره اى باشند رشد پیدا مى كند.اصطلاح قهوه ترك از آنجا پدید آمد كه ترك ها، اولین كشورى بودند كه قهوه را به شیوه اى كه خودشان مى پسندیدند، پخت و آسیاب كرده و سپس مى جوشاندند. ترك ها پودر قهوه را با آب حل كرده، سپس مى جوشاندند و بعد از به اصطلاح عمل آمدن قهوه، آن را مى خوردند. در این روش، خود قهوه علاوه بر عصاره و شیره آن نیز خورده مى شود كه برخى معتقدند در درازمدت باعث از بین رفتن پرزهاى معده مى شود.

بازار در حال رشد قهوه

امروزه در صنعت جهانى قهوه ۲۰ میلیون نفر در حال فعالیت هستند و بالغ بر ۴۰۰ میلیارد فنجان در سال قهوه نوشیده مى شود، به طورى كه تنها در ایتالیا ۵ هزار كارخانه تولید قهوه و ۲۰۰ هزار بار قهوه وجود دارد. ۴۰ كشور در دنیا در كار كشت و تولید قهوه هستند كه از میان آنها كشورهاى برزیل، كنیا، كلمبیا، هند، لائوس، ویتنام، اكوادور، ونزوئلا، جامائیكا و كوبا برترین تولید كنندگان قهوه دنیا به شمار مى روند. صنعت قهوه در ایران نیز با بازار بالقوه اى رو به رو است و بسیارى از سرمایه گذاران خارجى را به سمت خود جذب كرده است. برخى معتقدند اگر تنها ۱۰ درصد از جمعیت ۷۰ میلیونى ایران، یعنى فقط ۷ میلیون از ایرانیان قهوه بنوشند، روزانه باید در ایران ۵۶ تن قهوه مصرف شود، ولى هنوز چاى به عنوان یك نوشیدنى سنتى در ایران محسوب مى شود و قهوه بیشتر یك نوشیدنى تجملى به حساب مى آید، اما رو به رشد بودن جامعه جوان ایران نیز مى تواند محركى براى افزایش میزان مصرف قهوه در ایران باشد، زیرا نسل جوان همواره در پى ابداعات جدید و خواسته هاى جدیدى است و علاقه دارد تا دركنار آداب و رسوم گذشته شیوه هاى جدید را نیز دربیشتر زمینه ها تجربه كند. بنابراین یك نوشیدنى خوب حتما مى تواند جایگزین خوبى براى نسل جدید باشد. این تجربه در كره و ژاپن، ۲۵ سال پیش نیز به دست آمد. زمانى كه نسل جدید آنها بر سر كارآمد، قهوه را به عنوان یك نوشیدنى جدید برگزید. قبل از آن اگر از هر ۵ نفر یك نفر قهوه مى خورد و ۴ نفر چای، در حال حاضر وضعیت برعكس شده و از هر ۵ نفر ۴ نفر قهوه مى خورند و یك نفر چای. رشد مصرف قهوه تنها به ایران محدود نمى شود. طبق آمار به دست آمده در فاصله بین سال هاى ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ مصرف قهوه در دنیا چیزى حدود ۳۵ درصد رشد داشته است. كشورهاى اتریش، بلژیك، قبرس، دانمارك، فیجی، فنلاند، آلمان، یونان، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، نروژ، سوئد، سوئیس، آمریكا و انگلیس، بزرگترین واردكنندگان قهوه در سال ۲۰۰۲ بوده اند كه مصرف آنها در این سال حدود ۸۲ میلیون كیسه ۶۰ كیلویى قهوه بوده است.

 





نوع مطلب :
برچسب ها : کافی شاپ، آموزش کافی شاپ،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه