تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - دوره های میزبانی و تشریفات با مدرک معتبر
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








دوره های تخصصی میزبانی و تشریفات به صورت پروژه ای در محل کار شما


دوره آموزشی پذیرایی ، میزبانی و تشریفات

اهداف دوره :

آماده نمودن هنرجویان برای ورود به حرفه میزبانی ، آشنا نمودن هنرجویان با لوازم پارچه ای و انواع رومیزی ، دستمال سفره و انواع دیگر دستمال ها ، آموزش تکنیک های مختلف پذیرائی و میزبانی ، آموزش چگونگی اصول رفتاری و وضع ظاهری ، آموزش پذیرائی از میهمانان VIP ، معرفی جایگاه و اهمیت حرفه میزبانی ، معرفی نقش میزبانان در راهبرد یک ضیافت تشریفاتی ، آموزش انواع مختلف چیدمان

آشنایی با اصول اولیه میزبانی طبق استاندارد های بین المللی.
استانداردها و ویژگی های ظاهری کارکنان (آقایان و خانمها)
آشنایی با بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی در حین کار در رستوران.
الگو های رفتار اداری،آداب معاشرت تکریم ارباب رجوع (مشتری مداری)
روش مختلف چیدمان میز و صندلی در رستورانها.
شناخت انواع میز و صندلی.
تفاوت میز آرایی در فضاهای باز و بسته.
انواع چیدمان در رستوران.
سرویس vip در رستوران.
آشنایی روش صحیح جمع آوری میزهای پذیرایی در ضیافت ها و سرویس های وی آی پی
آداب مراسم افطاری و چگونگی چیدمان میز افطار و شیوه پذیرایی.
آشنایی با انواع میز بوفه.
اشنایی با برخورد صحیح مشتری ناراضی و عصبانی.
آشنایی با ابعاد و اندازه رومیزی ها و دستمال سفره و نحوه استفاده.
آموزش انواع دستمال سفره برای میزآرایی در انواع سرویس.
نحوه ارائه منو به میهمانان و الویت ها.
نحوه سرو نوشیدنی، پیش غذا، غذا، دسر، و نحوه جمع آوری ظروف کثیف،
نحوه تعویض رومیزی هایی که در حال انجام کار کثیف شده باشد.
نحوه استقبال از مشتری هنگام ورود به رستوران.
آشنایی با شیفت بندی و تقسیم استیشن ها بین ویترها و باسبوی ها.
آشنایی با چارت سازمانی سالن رستوران.
آشنایی باآیین نامه های انضباطی در مجموعه.
آشنایی با شرح وظایف پرسنلی.

محل آموزش موسسه ایران شف و محل کار شما


 

 

دوره های تخصصی کافی شاپ گروهی موسسه ایران شف

آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر
هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :

1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استاندارد کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها، شربت ها و...
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی مثل کرم کارامل، موس شکلات، کرم ژله، پلمبیر، چیز کیک و ...
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی.
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و نحوه سفارش و اردر طبق استاندارد
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل: اسپرسو، آسیاب، شیکر، بلندر، میکر، یخساز و....
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم،
11- اشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از فروشگاه قهوه ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت ها
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی

مدت دوره : یک هفته آموزشی
روزهای برگزاری دوره : شنبه ، یکشنبه،دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
ساعات برگزاری دوره : از ساعت 15 لغایت17
شرایط شرکت کنندگان : حداقل مدرک تحصیلی سیکل
((کلیه دوره های آموزشی کاملا" به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد))



آموزش ها:
شامل سس ها، اسنکها،قهوه ها،لاته آرت،شناخت انواع قهوه، روست و آسیاب استاندارد قهوه ، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، آموزش 15 نوع دستمال سفره ، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی 

تلفن و آدرس ثبت نام

آدرس آموزشگاه : 
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1 تلفن های 88662973-88663644-88663551-88663463 -





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه