تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - کافی شاپ های زنجیره ای صدف دارای گواهینامه های استاندارد ISO HACCP
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








CAFE SADAF

http://iranchef.com/portals/0/images/sadaflogo.jpg

 

https://lh3.googleusercontent.com/-Xk-gJeaCg4M/UTYxQPCj5jI/AAAAAAAAA-Y/ivRM76usWIM/w426-h603/SKMBT_C45012071813250.jpg

http://iranchef.com/portals/0/images/sadaf-markazi.jpg

استاندارد ایزو HACCP

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

استاندارد HACCP که مخفف (Hazard Analysis and Critical Control Point HACCP) می باشد به معنی شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه كنترل بحرانی می باشد كه بعنوان یك سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد

استاندارد HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.

بكارگیری این سیستم از دهه 1960 میلادی در ایالات متحده آمریكا و توسط سازمان هوانوردی و فضانوردی آن كشور (NASA) آغاز گردید. كاربرد این سیستم در تولید مواد غذایی برای بر نامه های فضایی آمریكا در آن زمان به دلیل نیاز در كسب اطمینان كامل از عاری بودن غذای فضانوردان از آلودگی های میكروبی، ‌سموم و عوامل فیزیكی و شیمیایی ضروری بود.

HACCP در واقع یك ابزار مهم برای حفظ سلامت مواد غذایی را ارائه می كند.این سیستم تنها برای واحدها و صنایع بزرگ تولید كننده مواد غذایی طراحی نشده است و تمام واحدها و شركت های كوچك در سطح منطقه ای و كشوری نیز می توانند آنرا بكار گیرند.آموزش كاركنان موثر در تولید ماده غذایی، كلید موفقیت در پیاده سازی این سیستم می باشد. همچنین برای موفقیت در پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP مدیر واحد تولیدی باید نسبت به سیستم HACCP و الزامات ان متعهد باشد.تعهد مدیریت نشان دهنده آگاهی وی از منافع سیستم، ‌هزینه های آن و اهمیت آموزش پرسنل و كاركنان می باشد.كاركرد اصلی این سیستم در تعیین و برقراری نقاط كنترل بحرانی (Critical Control Points (میباشد. نقطه کنترل بحران مرحله ای از فرایند تولید ماده غذایی است که به منظور اطمینان از سلامت ماده غذایی باید تحت كنترل و پایش باشد.Hazard، ریسك ها و خطرات قابل انتقال توسط ماده غذایی (food borne)( خطرات بیولوژیك، ‌شیمیایی، فیزیكی) می باشند كه می توانند اثرات زیان آور بر بهداشت و سلامت مواد غذایی داشته باشند.

از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.

آدرس: تهران خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان ادری تجاری صدف طبقه همکف واحد 19 تلفن



نوع مطلب :
برچسب ها : ایزو، کافی شاپ، COFFEE BOOK، باریستا، آموزش، مشاوره، ISO،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه