تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - مطالب فروردین 1388
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 

فرهود زعفری هشجین - رئیس كمیسیون آموزشی و عضو اتحادیه كافی‌شاپ‌داران - درباره توجیه اقتصادی
دنبال‌كردن این رشته و ثمره آن یعنی راه‌اندازی یك كافی‌شاپ می‌گوید:

«با هزینه‌كردن 8-7میلیون تومان، می‌توان تا روزی 100هزار تومان وماهی 3میلیون‌تومان درآمد خالص داشت كه اگر در بدترین حالت، نصف‌به‌نصف هم بگیریم، تا 5/1میلیون تومان سود خواهد داشت».

زعفری می افزاید. هزینه‌های لازم بابت تامین مكان و وسایل و تاسیسات، پرداخت دستمزد كارگر و مالیات و قبض‌های برق و آب و... را كه كسر كنیم، می‌توان به روزی 100هزار تومان درآمد خالص دست یافت.

وی می‌گوید: با مثالی ساده، می‌توان بخشی از سود حاصله را تخمین زد؛ شما یك شیشه نسكافه 100گرمی را 2هزارتومان می‌خرید.

هر شیشه، معادل 50 قاشق مرباخوری است. هر قاشق مرباخوری هم می‌شود یك فنجان و هر فنجان به قیمت 2هزارتومان فروخته می‌شود. 50 تا 2هزارتومان، می‌شود 100هزارتومان، در حالی كه قهوه را 2هزار تومان خریداری كرده‌اید؛ پس سودش صد برابر است كه ما می‌گوییم پنجاه‌پنجاه».

زعفری توضیح میدهد.این ارقام شامل تورم نمی شود.

كل وسایل مورد نیاز برای كافی‌شاپ، شامل یخچال، فریزر، مخلوط‌كن، مایكروویو، میكر، میز و صندلی، دستگاه اسپرسو و... است كه بیشترین هزینه نیز مصروف خرید دستگاه اسپرسو یا همان قهوه‌ساز می‌شود.


قیمت انواع موجود این دستگاه در بازار، از 1میلیون‌و750هزار تا 3میلیون‌و700هزار تومان، متغیر است كه برآورد هفت،هشت‌میلیونی اولیه، این هزینه را نیز شامل می‌شود.




روابط عمومی موسسه ایرانشف



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

Funny Graphic #2

Funny Graphic #1

 

دوره های تخصصی کافی شاپ گروهی موسسه ایران شف

آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر
هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :

1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استاندارد کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها، شربت ها و...
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی مثل کرم کارامل، موس شکلات، کرم ژله، پلمبیر، چیز کیک و ...
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی.
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و نحوه سفارش و اردر طبق استاندارد
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل: اسپرسو، آسیاب، شیکر، بلندر، میکر، یخساز و....
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم،
11- اشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از فروشگاه قهوه ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت ها
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی

مدت دوره : یک هفته آموزشی
روزهای برگزاری دوره : شنبه ، یکشنبه،دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
ساعات برگزاری دوره : از ساعت 15 لغایت17
شرایط شرکت کنندگان : حداقل مدرک تحصیلی سیکل
((کلیه دوره های آموزشی کاملا" به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد))



آموزش ها:
شامل سس ها، اسنکها،قهوه ها،لاته آرت،شناخت انواع قهوه، روست و آسیاب استاندارد قهوه ، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، آموزش 15 نوع دستمال سفره ، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی 

تلفن و آدرس ثبت نام

آدرس آموزشگاه : 
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1 تلفن های 88662973-88663644-88663551-88663463 -





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

محل فروش کتابهای ایران شف

شرکت مشاوران فردای بهترآسیا(ایرانشف)88775240

آموزشگاه گامهای آتیه (ایران شف) 88661805

کافی شاپ زنجیره ای صدف شعبه مرکزی 88774591

کافی شاپ صدف شعبه بندرعباس

کافی شاپ صدف شعبه متل قو

کافی شاپ صدف شعبه بیمارستان نور

 



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

این فقط شما نیستید كه این سردرد حدود 30 تا 60 ثانیه‌ای را پس از خوردن بستنی در یك روز داغ تابستان تجربه كرده‌اید. میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا نیز چنین سردردهایی را تجربه كرده‌اند و از همین جا بوده است كه محققان دانشگاه جان‌هاپكینز به فكر افتادند كه درباره این سردرد و دلایل به وجود آوردن آن توضیح دهند. خلاصه نتایج مطالعات این دانشمندان بسیار جالب است.

محققان می ‌گویند، هنگامی كه یك خوراكی سرد(مثل بستنی، آب یخ، یخ و...) در هوای گرم با سقف دهان و ته گلوی شما تماس پیدا می‌ كند، موجب بروز سردرد ناگهانی می‌ شود. دلیل آن هم گشاد‌ شدن ناگهانی عروق خونی مغز است. 

گشاد شدن عروق به وسیله یك مركز عصبی در بالای سقف دهان كنترل می ‌شود و موجب می‌ شود، هنگامی كه این مركز عصبی ناگهان سرما را حس می‌ كند، برای گرم‌ كردن مغز اقدام كند. به نظر می ‌رسد این مركز در اثر احساس یك سرمای ناگهانی، بیش از اندازه فعال می شود و با فرستادن پیام‌هایی به این عروق، آنها را گشاد می کند تا خون بیشتری به مغز برسد و به همان نسبت گرمای بیشتری در این بخش از بدن به وجود آید. بنابراین بهترین راه برای اینكه دچار سردرد بستنی نشوید و مغزتان یخ نزند، آن است كه چیزهای سرد را با سقف دهان‌ تان تماس ندهید. در این صورت شاید مجبور باشید كه بستنی را با دهان باز قورت دهید كه دیگر آن لذت مزمزه كردن بستنی را در دهان‌تان حس نخواهید كرد. بنابراین تصمیم با شما ست كه سردرد را بكشید یا طعم شیرین بستنی را بچشید.

برخی از محققان هم نظر دیگری دارند. این محققان می ‌گویند این درد از طریق دندان‌ها و سقف دهان شما (كام) در مسیر عصب تری ‌ژمینال (عصب سه قلو) منتقل می ‌شود. عصب تری‌ ژمینال یكی از اعصاب اصلی مغز است كه حس دندان‌ها، صورت و زبان را به مغز منتقل می‌ كند. هنگامی كه با خوردن یك بستنی سرد و یا نوشیدنی خنك اعصاب حسی موجود در این بخش‌های دهان (دندان‌ها و زبان) ناگهان به شدت تحریك شوند، ممكن است این تحریك به صورت دردی شدید و گذرا در مغز احساس شود. به هر حال برای پیشگیری از این سردرد هم راه ‌حل‌هایی وجود دارد.

راه ‌حل اول این است كه بستنی یا نوشیدنی‌های سرد را به آرامی بخورید و فرو دهید. شما می ‌توانید این خوراكی‌های سرد را در بخش‌ جلویی دهان‌تان پیش از قورت دادن كمی گرم كنید، ولی متخصصان می ‌گویند لازم نیست خوردن بستنی را كنار بگذارید. سردرد بستنی، نیاز به درمان ندارد و خود به خود خوب می‌شود. نازك نارنجی نباشید.

بستنی ارزان یا گران؟

حتماً شما هم دیده‌اید كه برخی از بستنی‌ها، گران‌تر از بقیه هستند، البته خوشمزه‌ تر نیز هستند. شاید دل تان بخواهد بدانید، بستنی‌های ارزان ‌قیمت با بستنی‌های گران‌ تر چه تفاوتی دارند؟

بستنی‌هایی كه قیمت گران ‌تری دارند از مواد اولیه بهتری در آنها استفاده شده است. برای مثال به جای استفاده از وانیل مصنوعی در آنها از وانیل طبیعی استفاده شده است.

تفاوت دیگر كه شاید اصلاً فكرش را هم نكنید "هوا" است. در همه بستنی‌ها مقداری هوا وجود دارد و این هوا هنگام مخلوط كردن مواد اولیه ی بستنی، وارد آن می ‌شود. هرچه فرآیند مخلوط كردن مواد اولیه دقیق ‌تر انجام شود، هوای نهایی كمتری درون بستنی به‌ جای می ‌ماند. بستنی‌های ارزان‌ قیمت‌ تر، محتوای هوای بیشتری هستند كه گاه به 50 درصد نیز می رسد. ولی خیال‌تان راحت باشد بستنی‌های صنعتی كه در كارخانه‌ها تهیه می ‌شوند، به‌ طور معمول هوای كمتری درون خود دارند. فراموش نكنید وجود مقداری هوا درون بستنی برای قوام خامه آن لازم است. می‌ گویند یك بستنی خوب بین 3 تا 15 درصد هوا دارد.

با افزودن هوا به بستنی می ‌توان چگالی آن را كاهش داد و به این ترتیب قیمت آن نیز کم می شود. این كاری است كه برخی از كارخانه‌های تولید كننده بستنی انجام می ‌دهند. افزودن هوای بیشتر فایده دیگری هم دارد و آن این است كه میزان انرژی و چربی موجود در بستنی را كاهش داده و به این ترتیب آن را به یك "بستنی رژیمی" تبدیل می‌ كند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

بستنی یکی از بهترین مواد ماه های گرم سال است که مصرف آن می تواند در تامین کلسیم مورد نیاز بدن کودکان موثر باشد.بستنی به خاطر داشتن میزان فراوان شیر از ارزش بالای انرژی زایی برخوردار است.همچنین، این ماده غذایی عناصر و مواد ارزشمندی همچون کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم و ویتامین های A و B و C، پروتئین، کربوهیدرات و .. را در خود جای داده است.گفتنی است به خاطر افزایش میزان میکروارگانیسم های شیر در مدت کوتاه، بهتر است بستنی تهیه شده از شیر پاستوریزه مصرف شود و از طرفی دیگر بایستی میزان و نوع مواد نگهدارنده، مواد رنگی، نوع بسته بندی و استانداردهای یک بستنی مورد توجه قرار گیرد. شایان ذکر است این دسر محبوب روزهای گرم تابستان برای نخستین بار در 3 هزار سال پیش در کشور چین تهیه و کشف شد. بستنی نوعی دسر یخی است و به  احتمال زیاد نوع نوشیدنیهای دیگر یخ زده به شمار میرود که از شیر، خامه به علاوه مواد طعم دهنده و شیرین کننده تهیه می شود. مخلوط این مواد را در جای بسیار سرد قرار می دهند. به تدریج فضا را سرد تر می کنند، بستنی را مدام هم می زنند تا از ایجاد تکه یخ های بزرگ جلوگیری شود. در قدیم، مواد تشکیل دهنده بستنی را با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی ریخته و آن ظرف را روی مخلوطی از یخ خرد شده و نمک قرار می دادند . نمک به تدریج یخ را ذوب کرده و تبدیل به آب می نمود. در حین عمل ذوب شدن گرمای مواد تشکیل  دهنده بستنی گرفته می شد.
تاریخچه بستنی
در اولین نظر وقتی کلمه بستنی را می شنویم فکر می کنیم بستنی یکی از محصولات  تمدن جدید  است ، حال آنکه تاریخ بستنی خیلی قدیمی است، در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنیهای یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری علاقه فراوانی داشته است  اونوعی دسر می خورد که به ماسدوان معروف بود، در آن زمان ، میوه های مختلف را مخلوط می کردند و با عسل شیرین می کردند و در کوزه های گلی می ریختند و کوزه ها را در برف می گذاشتند تا یخ کند، در سال 62 قبل از میلاد، نرون امپراطور روم گروههایی را به کوهستانهای آپنین می فرستاد تا برایش یخ و برف ببرند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط میکرد و میخورد.  طبق روایات یکی از تاریخ نویسان هم عصرش ، وقتی مهمان داشت صف بردگان مثل زنجیر دست به دست می دادند و از لای برفهای کوه آپنن  بستنی میوه  و عسل را که به سبک بستنی اسکندر درست می شد به سر میز غذای مهمانان می آوردند ،کشورهای عربی در قدیم شربت خنکی داشتند که به وسیله یخ و نمک آن را خنک می کردند و مارکوپولو سیاح معروف ایتالیائی وقتی از سفر دور و دراز خود برگشت  نسخه شربتهایی  را که در کشورهای عربی درست می کردند، به اروپا آورد و کلمه سوربت  از کلمه شربت عربی در زبان اروپایی وارد شد و تا امروز هم مصطلح است و به نوعی بستنی که از آب میوه ها تهیه می شود اطلاق می گردد، هانری سوم و بعد از او لویی چهاردهم از سلاطین فرانسه بودند که به بستنی علاقه زیادی داشتند و بر اثر این علاقه بستنی های متنوعی از شیر و تخم مرغ تهیه می کردند ، هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی میرسد، اشاره به مصرف مواد لبنی یخ زده اولین بار درادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمیگردد.
مواد تشکیل دهنده بستنی 
واژه بستنی را برای همه نوع دسر و اسنک یخی به کار می برند، اگر چه معمولا بستنی به دسرهایی اطلاق می شود که بخش عمده آنها خامه باشد، بستنی ها از شیر، خامه به علاوه مواد طعم دهنده و شیرین کننده تهیه می شود. معمولا مواد افزودنی همچون خرده  شکلات، میوه، مغز انواع میوه ها نیز در تهیه بستنی استفاده می شود، بستنی امروزی از مواد زیر تشکیل یافته است.
الف-16- 10- درصد خامه( چربی شیر)
ب- 12- 9- درصد شامل پروتئین، کازئین، پروتئین آب پنیر، هیدرات کربن و لاکتوز
ج -16- 12- درصد مواد شیرین کننده که معمولا شیره ذرت می باشد. این شیره دارای گلوکز و یا ساکروز می باشد.
د-2 - 5 - درصد تثبیت کننده و امولسیفایر مثل: آگار
ذ -64 - 55-  درصد آب که یا در خود شیر موجود است و یا در سایر مواد افزوده شده یافت می شود ،این مواد، بخش جامد بستنی را تشکیل می دهند.اما تنها 50 درصد از حجم نهایی بستنی متعلق به این مواد می باشد. 50 درصد باقیمانده را هوا تشکیل می دهد که طی هم زدن مداوم، با بستنی ترکیب می شود. هر چه بستنی ارزان تر باشد، باید متوجه شویم که با هوای بیشتری ترکیب شده است. از آنجا که بستنی را با توجه به حجم آن می فروشند، برای تولید کنندگان آن بسیار با صرفه است که با ترکیب بستنی با مقدار بیشتری هوا، غلظت آن را کاهش  دهند، بدون آنکه حجمش کم شود.
انواع بستنی
کلا" بستنی های موجود به دو گروه عمده تقسیم می شوند : شیری و یخی که در آنها از اسانسها و رنگهای خوراکی و شیرین  کننده ها استفاده شده است . دو گروه از بستنی های شیری در حال حاضر موجود است . انواع سالم و پاستوریزه که درکارخانه های معتبر تولید شده و انواعی که به شکل سنتی در مغازه ها تهیه می شود.انواع کارخانه ای این حسن را دارد که شیر آنها سالم است و حتی اگر بنا به عقیده اکثر مردم در آنها از شیر خشک استفاده شده باشد ، هیچ ایرادی نداشته و نکته منفی بهداشتی در مورد آنها وجود ندارد. اما اشکالی که به این نوع بستنی ها وارد می شود ، افزودنی های آنهاست زیرا گاهی برای جلب توجه مشتری از لحاظ رنگ و بوی مطبوع ، اسانسهای شیمیایی به این بستنی ها افزوده می شود و حتی گاهی برای نگهداری طولانی مدت ، نگهدارنده هایی نیز به بستنی اضافه می شود که در مقیاس زیاد ، برای سلامتی مضر است. اما اگر چنین بستنی هایی بطور تفننی و حداکثر 2 بار در هفته مصرف شود  ، خطر ساز نیست. و اما بستنی هایی که به شکل سنتی و عموما" همراه مقدار زیادی به اصطلاح زعفران و خامه تهیه می شوند . عموما" ماده ای که به نام زعفران در این بستنی ها بکار می رود یک ماده گیاهی به نام گلرنگ است که با قیمت بسیار ارزانی از عطاری ها تهیه شده و کمی سمی است لذا مصرف زیاد آن می تواند مضر باشد . اما خود زعفران به عنوان یک ادویه آنتی اکسیدان اگر به میزان کم در غذاها مصرف شود ، مناسب و مفید است و ارزش غذایی هم دارد.در ضمن خامه هایی که به این بستنی ها اضافه می شود ، بعضا" استاندارد نیست و حتی شیری که بستنی از آن تهیه می گردد ، نه محل تولید و نه نحوه نگهداری آن مشخص است. ظروفی که این گونه بستنی نیز در آن تولید می شوند ; تشتهایی هستند که جدار آنها پر از خراش است و یک منبع آلودگی شدید میکروبی محسوب می شوند که مسمومیت با سموم مترشحه از آنها می تواند استفراغ ، تهوع ، دل پیچه و سردردهای شدید در انسان ایجاد کند.به همین جهت توصیه می شود تا زمانی که از سلامت چنین بستنی هایی اطمینان نداریم ، از آنها استفاده نکنیم.بستنی های غیر شیری و یخی نیز انواع استاندارد و کارخانه ای دارند و هم انواع غیر کارخانه ای .بستنی هایی که در کارخانه های معتبر تولید می شوند ، حاوی مقداری مواد رنگی هستند اما از نوع مجاز و استاندارد . شاید در این بستنی ها از مقدار اندکی ترکیبات طبیعی مثل آب توت فرنگی نیز استفاده شده باشد اما در نهایت رنگ زیبا و شفافیت این بستنی ها ، از مواد رنگی شیمیایی حاصل می شود . با اینکه مقداراین ترکیبات شیمیایی تحت کنترل است اما عملا" در بحث نگهدارنده ها و مواد شیمیایی ترس از این وجود دارد که بعد از مدتی ، ناگهان معلوم می شود این مواد برای سلامتی مضر هستند ودر نهایت محصول دیگری تولید نمی شود اما در طی مدت استفاده از محصول ،  اثرات مخرب ماده مورد نظر در مصرف کنندگان ایجاد شده است.انواع شیری و خصوصا" نوع کارخانه ای برای مصرف توصیه می شود . در مورد بستنی های رنگی نیز حتما" نوع استاندارد آن توصیه   می شود. بطور کلی بستنی باید به شکل تفننی و یک یا دو بار در هفته ، زمانی مصرف شود که به وعده اصلی غذای شخص لطمه نخورد.یکی از جالبترین کاربردهای درمانی بستنی ، علاقه مند کردن بچه ها به لبنیات است ، به این صورت که به کودکانی که شیر و ماست نمی خورند ، روزی 1 بستنی شیری بدون کاکائو می دهیم تا آرام آرام به لبنیات علاقه مند شوند.اما درمورد افزودن داروها به بستنی ،  شاید به شکل اختصاصی و توسط پزشک مقداری دارو به بستنی اضافه شود اما به طور عام و در مقیاس کارخانه ای ، بستنی که خواص دارویی داشته باشد در حال حاضر در ایران موجود نیست.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

BOOKS evasive IRAN CHEF FARHOOD ZAFARI کتابهای تخصصی ایران شف

ketab.jpg

pizza.jpg


%D9%84%D9%84%D9%84.jpg
k1%2520copy.jpg

jeld%20aval.jpg

BOOK.jpg

كتاب دنیای دسرها 2کافی شاپ تنها منبع آموزشی در ایران استاندارد فنی خرفه ای

کشور:

علمی کاربردی قیمت 10 هزارتومان تنها منبع آموزشی ایران موجود است

مولف فرهاد زعفری هشجین

کتاب اموزش دستمال سفره صدفتشریفات

:آموزش دستمال سفره هتلی،رستورانی،تالاری:

قیمت 3500 تومان چاپ اول به اتمام رسیده

مولف فرهاد زعفری هشجین


کتاب آموزش دستمال سفره ایران شف تشریفات جدیدترین مدلهای دستمال پیچی

قیمت 6500 تومان بزودی منتشر میشود

مولف فرهاد زعفری هشجین


کتاب هتلداری ایران شف بزرگترین کتاب هتلداری جهان:فارسی،در حال ترجمه به زبانهای

عربی،انگلیسی،روسی جهت ثبت در کتاب رکوردهای گینس

قیمت 50 هزارتومان فوق مولف فرهاد زعفری هشجین


کتاب دنیای پیتزا و فست فود:مولف فرهاد زعفری هشجین :خمیرها،سالادها،پنیرها،طعم

دهنده ها و جدیدترین پیتزاهای ایتالیایی مولف فرهاد زعفری هشجین قیمت 3500 تومان موجواست

کتاب آموزش کافی شاپ دنیای دسرها1 عمومی قیمت 5000 هزارتومان

مولف فرهاد زعفری هشجین چاپ اول به اتمام رسیده


كتابهای شعر وداستان من:


من ناتنی نبودم بد شانس بودم .

به درخت بادام گفتم با من از خدا حرف بزن.

غزلهای ناتمام فرهاد.

دیوان فرهاد.

سرنوشت را نتوان از سر نوشت.



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

بستنی

به درستی مشخص نیست که بستنی از چه زمانی تولید و مصرف شده است، ولی منشا احتمالی آن چین می باشد. در یک نوع طبقه بندی، بستنی ها در چهار گروه قرار می گیرند:


1. بستنی هایی که عمدتا از شیر و فرآورده های آن تولید می شوند.
2. بستنی های حاوی چربی های گیاهی.
3. Sherbet که از آبمیوه، چربی شیر و مواد جامد غیر چرب شیر تشکیل می یابد.
4. یخمک، که از آب، شکر و کنستانترة میوه تولید می گردد.
بستنی های حاوی مواد شیری ممکن است به صورت نرم (3- تا5-درجه سانتی گراد)، سفت ( 25- درجه سانتی گراد) و یا بستنی های معمولی (10- تا15-درجه سانتی گراد) عرضه گردند.



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

مصرف قهوه از بروز سرطان کبد جلوگیری می کند. به گزارش «ورلد نیوز» نوشیدن روزانه دو فنجان قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 43 درصد کاهش می دهد. دکتر سوزان سی لارسون و دکترالیسیا فولک از انجمن کارولینسکا در استکهلم می گویند: بین نوشیدن قهوه و خطر ابتلا به سرطان کبد رابطه عکس وجود دارد. لارسون و فولک می گویند: اثر پیشگیرانه مصرف قهوه بر سرطان کبد از لحاظ بیولوژیکی رضایت بخش است. همچنین این دو محقق معتقدند قهوه شامل مقادیر زیادی از مواد ضداکسیدان مانند اسید کلروژنیک است که شکل گیری عوامل سرطان زا را در کبد مهار می کند. همچنین آزمایش صورت گرفته روی حیوانات نشان می دهد قهوه و اسیدکلروژنیک تاثیر مهارکننده ویژه ای روی سرطان کبد دارند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

آموزش آشپزی ملل و کافی شاپ رایگان برای اعضای کلوب

آموزش آشپزی ملل

- سالاد میگو با سس (ایران شف)
- سالاد ماکارونی
- خورشت میگو(ایران شف)
- لازانیا (ایران شف)
- برش استاندارد استیک فیله (ایران شف)
- فیله بروشه ایران شف
- اسپاگتی با پنیر(ایران شف)
- اسپاگتی ایتالیا
- میگو مکزیکی (ایران شف)
- خورش فسنجان (ایران شف)
- مارگاریتا پیتزا pizza
- ماهی استروژن
- ماهی سالمون
- چیکن استروگانف (ایران شف)
- کباب برگ (ایران شف )
- کباب کوبیده (ایران شف)با برگ
- کلاپ ساندویچ دست پیچ (ایران شف)
- ساندویچ تزیینی (ایران شف)
- ماهی شکم پر(ایران شف)
- زولبیا و بامیا(ایران شف)
- برگر سبزیجات (ایران شف)
- سوپ فرانسوی(ایران شف)
- جوجه چینی (ایران شف)
- پاستیتسو(ایران شف)
- اسنک( ایران شف)
- میتلف با سس قرمز(ایران شف)
- سوپ قارچ (ایران شف)
- فیله استیک (ایران شف)
- میگو سرخ کرده( ایران شف)
- میگو سرخ کرده( ایران شف)
- آشپزی پیش رفته توسط ایران شف
- خوراک مرغ (ایران شف)
- پارمیجانا استیک (ایران شف)
- لازانیا (ایران شف)
- رولت گوشت( ایران شف)
- غذای عربی (مُفَرَکه بالجِزِر) ایران شف
- غذای عربی(مُفَرَکه بالجِزِر) ایران شف
- میتلف (ایران شف)
- ماهی سوخاری (ایران شف)
- فیله ماهی سوخاری(ایران شف)
- میگو پفکی (ایران شف)
- مرغ شکم پر (ایران شف)
- ذرت مکزیکی( ایران شف)
- ته چین (ایران شف IRANCHEF Tahcheen
- CHEF FISH KABAB ماهی کباب ایران شف
- جوجه کباب ایران شفchicken KABAB
- ماهی سرخ کرده با سس کاری (ایران شف)
- cordon bleu کوردون بلو
- لابستر ایران شف Flambeed lobster iran chef
- iranchef Buttermilk Marinated Chicken
- Insalata Caprese II iran chef
- Café Moretto
- Freshpresso
- کالزونهcalzone
- lamp kababs iran chef
- طرز تهیه خمیر پیتزا با ایران شف
- باقالی پلو با ماهیچه (ایران شف)
- Roast Beef iranchefرست بیف با سس گریوی
- میگو کباب

 



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


این جانور که از دانه های قهوه تغذیه میکند،فقط از پوست دانه های آن تغذیه کرده و هسته قهوه از بدن او دفع میشود که روستائیان آنها را جمع میکنند و هر کیلو مدفوع را به قیمت

850
دلار میفروشند.

از این قهوه مرغوب فقط سالانه 250 کیلو تهیه میشود و به قیمت بسیار گزافی فروخته میشود!

پروفسوری در کانادا بر روی این قهوه تحقیقاتی به عمل آورده و مدعیست که نه تنها این قهوه

باکتری بیشتری از دیگر قهوه ها ندارد و هیچ گونه بیماریی با نوشیدن این نوع قهوه انسان را تهدید

نمی کند.

برای تهیه این قهوه آنها را شسته و سپس در گرمایی برابر 250 درجه سانتی گراد آنها را سرخ

می کنند!!!

کسانی که این قهوه را نوشیده اند آن را بسیار نوشیدنی معرفی میکنند.

دانشمندان علت مزه خاص این نوع قهوه را دلیل بر این میدانند که دانه های قهوه از روده

Luwak رد میشوند و اسید ها و آنزیم هایی که با آنها قاطی میشود باعث میشوند که پروتئین از

آنها جدا شوند که همین امر باعث خاص بودن این نوع قهوه می باشد




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

ادامه مطالب لیست و تصاویر فروشگاه موجود است



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

http://www.bikefriday.com/sites/default/files/images/WEB-hanna-tikit-cafe400.jpg

پژوهشگران آمریکایی می گویند مطالعات آنها نشان داده است که نوشیدن قهوه می تواند به

افزایش میل جنسی در زنان کمک کند.

دانشمندان از دانشگاه "سات وسترن" در آزمایش ها به روی موش دریافتند که قهوه میل

جنسی موش ماده را افزایش می دهد.

نشریه "داروشناسی، بیوشیمی و رفتار" که نتایج این مطالعه را چاپ کرده است نوشت که

قهوه بخشی از مغز که مسئول شهوت است را تحریک می کند.

اما پژوهشگران گفتند تاثیر مشابه قهوه در انسان تنها برای افرادی صادق خواهد بود که به طور

منظم قهوه نمی نوشند.

در گذشته نیز تحقیقاتی درباره فواید و زیان های مصرف قهوه انجام شده است.

نوشیدن قهوه به بهبود حافظه و کاهش خطر سرطان ارتباط داده شده است، اما مطالعات

همچنین حاکی از احتمال تاثیر منفی آن بر خطر ابتلا به بیماری قلبی بود.

در آخرین تحقیقات انجام شده، دانشمندان مقداری کافئین به 108 موش خوراندند و سپس آنها

را در معرض جفتگیری با موش های نر قرار دادند تا تاثیر کافئین بر رفتار آنها را تعیین کنند.

آنها دریافتند که کافئین زمان جذب دوباره موش ماده به طرف موش نر برای جفتگیری مجدد پس

از انجام نخستین جفتگیری را کاهش داد.

مغز :

دکتر فری گوراچی، محقق اصلی این مطالعه، گفت: "قبلا هرگز به این موش ها کافئین داده

نشده بود. در انسان ها، کافئین ممکن است تجربه جنسی را تنها در کسانی که به طور منظم و

روزمره قهوه نمی نوشند بهبود بخشد."

اما وی افزود که مطالعه باید به بهبود درک رابطه مغز و رفتار کمک کند.

با این حال یک سخنگوی انجمن قهوه بریتانیا گفت: "ما خیلی از این قضیه مطمئن نیستیم.

انسان ها برای آنکه شاهد تاثیر مشابهی باشند باید ده فنجان قهوه را در یک نوبت بنوشند و این

میزان مصرف عادی نیست."

او افزود: "نوشیدن قهوه فوایدی برای سلامتی دارد، اما در این مقطع فکر نمی کنم بتوانیم این

یکی (بهبود میل جنسی) را جز آنها بشماریم."








نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

مرکز پژوهش های گردشگری دانشگاه تهران:
گروه توریسم انجمن جامعه شناسی ایران:
سخنران و میهمانان همایش:
1- پروفسور جعفریان استاد تغذیه مقیم سوئیس
2-فرهاد زعفری هشجین مدرس دانشگاه و کارشناس هتلداری
3- آقای اسلامی مدرس دانشگاه و رئیس موسسه صبای سحر
4-دکتر گل افرا دکترای کشاورزی و بنیانگذار کاشت میوه کیوی در ایران
5-دکتر ابراهیمبای سلامی سرپرست مرکز پژوهشهای گردشگری دانشگاه تهران

زمان یکشنبه 10 اذرماه 1387
مکان:تالار شریعتی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

فرهاد زعفری اظهار داشتند .
در ایران سه هزار نوع غذا شناخته شده است که با برگزاری جشنواره‌های مختلف می‌توان آنها را به سراسر جهان معرفی کرد.

زعفری افزود مادرتلاشیم تمام غذاهای ایران را روستا به روستا شناسایی کرده و برای آنها شناسنامه تهیه نماییم.

به گزارش مرکز خبری امید، فرهاد زعفری کارشناس و مدرس دانشگاه هتلداری در پنجمین کارگاه تخصصی صنعت گردشگری که با عنوان نقش غذا و رستوران در صنعت توریسم در مرکز پژوهش‌های گردشگری دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: نحوه پختن و سرعت خوردن غذا موضوعی است که باید راجع به آن بحث شود.

فرهاد زعفری افزود: ایران در جام جهانی غذا نقش ندارد، در حالی که باید در غالب تیم ملی و تیمهای داخلی در آن شرکت کنیم و تیم ملی داشته باشیم. در ایران هرکس از راه رسیده است بدون تجربه لازم دست به ایجاد رستوران زده است این نیز به ضرر جامعه است.

وی تصریح کرد: در دنیای مدرن باید اول تخصص داشته باشیم، بعد رستوران باز کنیم. در رستوران‌ها ما وقتی غذا باقی می‌ماند دور ریخته نمی‌شود در حالی که نحوه نگهداری آن را هم نمی‌دانیم






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

ketab.jpg

k1 copy.jpg 

pizza-thumb.jpg 

thumbnail.aspx.jpg

رر.jpg

SummerPartyCookbook-eBook-med copy copy copy.jpg 

 

فروشگاه اینترنتی کافی شاپهای زنجیره ای صدف

www.sadafcoffeeshop.com

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه