تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - مطالب اردیبهشت 1388
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








ایمیل یكی از مهم‌ترین عوامل فشار روانی است

متخصصان عقیده دارند نامه الكترونیك یا "ایمیل" یكی از آزاردهنده‌ترین عوامل فشار روانی در دوران كنونی است.

رادیو بی‌بی‌سی روز شنبه در گزارشی با اعلام این خبر گفت: در انگلیس در هر دقیقه دو میلیون ایمیل یعنی چیزی در حدود ‪ ۳‬میلیارد ایمیل در روز فرستاده می‌شود.

این تعداد كه هزینه و انرژی زیادی از افراد می‌گیرد نشانگر آن است كه یك سوم كاركنان اداری در انگلیس از حجم زیاد ایمیل دچار فشار روحی می‌شوند و هزینه مادی رسیدگی به آنها نیز فراتر از میلیونها دلار است.

شركت‌های زیادی مجبور شده‌اند كه از كاركنان خود در مقابل بمباران ایمیل‌ها محافظت كنند.

برخی از این شركت‌ها "مشاوران ایمیل" استخدام كرده‌اند و برخی یك روز در هفته را "روز بدون ایمیل" درنظر گرفته‌اند.

شاید در سال ‪ ۱۹۷۱‬كه نخستین ایمیل ارسال شد مخترع آن نمی‌توانست تصور كند این وسیله تا این حد وارد زندگی روزانه انسانها شود و با تغییر نحوه ارتباط، نوع كار كردن را نیز تغییر دهد.

البته ایمیل مشكلات خودش را نیز دارد و اگر خطایی در آن وجود داشته باشد در كمتر از ‪ ۸۰‬ثانیه به هر نقطه از دنیا می‌رسد و می‌تواند دردسر ساز شود.

برآوردها نشان می‌دهد هر نفر سالانه حدود ‪ ۵۲‬ساعت صرف دور ریختن ایمیل‌های ناخواسته و مزاحم می‌كند و به همین دلیل شاید بزرگترین معضل، ایمیل باشد.

حضور ‪ ۲۴‬ساعته ایمیل‌ها باعث تشویش و اضطراب می‌شود و به همین دلیل متخصصان، ایمیل را یكی از آزاردهنده‌ترین عوامل فشار روانی در دوران كنونی ارزیابی می‌كنند.

با این حال آنها بر این باورند كه با استفاده از تمهیدات مختلف می‌توان زیان‌های ایمیل را به حد قابل توجهی كاهش داد.

تمهیداتی چون نصب نرم‌افزارهای ضد ایمیل‌های ناخواسته و مزاحم، انتخاب هدفمند دریافت‌كنندگان ایمیل، پرهیز از ارسال ایمیل‌های جعلی و دقت حضور در متن ایمیل شاید بتوانند تا حدودی آرامش را به ما بازگرداند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C.jpg

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپها.هتلها.رستورانها.فست فودها

       بستنی عروسکی کافی شاپهای زنجیره ای صدف

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع کافی شاپ.هتل.رستوران www.iranchef.com 

فرهاد زعفری هشجین ایرانشف 09121490154



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

مصاحبه با فرهاد زعفری كارشناس قهوه در طول برگزاری نماشگاه قهوه برزیل

قهوه مهم ترین منبع آنتی اکسیدان است

تحقیقات وبرسی نشان میدهد دانه های قهوه مهم ترین منبع آنتی اکسیدان است.

بر اساس این بررسی مردم آمریکا بیشترین آنتی اکسیدان مورد نیاز خود را در مقایسه با سایر مواد غذایی از

قهوه دریافت می کنند

. تحقیقات جدید، شگفت انگیز بود.

زیرا این نخستین بار است که قهوه به عنوان منبع اصلی آنتی اکسیدان در رژیم غذائی

مردم آمریکا معرفی می شود.

از آنجا که مردم آمریکا هر روزه قهوه می نوشند، آنتی اکسیدان به میزان کافی جذب می کنند

. گفتنی است آنتی اکسیدان ها برای بدن انسان خواص زیادی دارند و بدن را در برابر بیماریهای

قلبی و سرطان مقاوم می کنند.

بیش از صد ماده غذائی حاوی آنتی اکسیدان هستند از جمله

سبزی، میوه، خشکبار، ادویه، و برخی نوشیدنی ها.

آنتی اکسیدان موجود در خرما از سایر میوه ها بیشتر است اما از آنجا که

در رژیم غذائی مردم آمریکا خرما جایگاه اساسی ندارد،

بیشتر آنتی اکسیدان مورد نیاز خود را از قهوه دریافت می کنند.


 

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 


این جانور که از دانه های قهوه تغذیه میکند،فقط از پوست دانه های آن تغذیه کرده و هسته قهوه از بدن او دفع میشود که روستائیان آنها را جمع میکنند و هر کیلو مدفوع را به قیمت

850
دلار میفروشند.

از این قهوه مرغوب فقط سالانه 250 کیلو تهیه میشود و به قیمت بسیار گزافی فروخته میشود!

پروفسوری در کانادا بر روی این قهوه تحقیقاتی به عمل آورده و مدعیست که نه تنها این قهوه

باکتری بیشتری از دیگر قهوه ها ندارد و هیچ گونه بیماریی با نوشیدن این نوع قهوه انسان را تهدید

نمی کند.

برای تهیه این قهوه آنها را شسته و سپس در گرمایی برابر 250 درجه سانتی گراد آنها را سرخ

می کنند!!!

کسانی که این قهوه را نوشیده اند آن را بسیار نوشیدنی معرفی میکنند.

دانشمندان علت مزه خاص این نوع قهوه را دلیل بر این میدانند که دانه های قهوه از روده

Luwak رد میشوند و اسید ها و آنزیم هایی که با آنها قاطی میشود باعث میشوند که پروتئین از

آنها جدا شوند که همین امر باعث خاص بودن این نوع قهوه می باشد

گرانترین قهوه دنیا از مدفوع حیوانی به نام Luwak تهیه میشود














نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

درباره قهوه فوری ..

علم تهیه قهوه های فوری در ابتدا در اختیار چند کشور خاص و صنعتی قرار داشت . قهوه فوری دارای فرایند خاصی است . اگر دقت کرده باشید . هنگامی که از فروشگاه قهوه فوری تهیه میکنید . نکته جالب و قابل توجه در این است که اگر این نوع قهوه را در مایعات سرد ( بر فرض مثال شیر ) بریزید . به راحتی و حتی گاهی بدون به هم زدن ان حل میشود و با شیر یا اب مخلوط میگردد . اما در مورد قهوه های معمولی این طور نیست و حتما دیده اید که به راحتی حل نمیشود . مگر اینکه شیر یا اب مورد استفاده شما به اندازه کافی گرم باشد .

قهوه های فوری نسبت به رطوبت بسیار حساس هستند و در صورت رسیدن رطوبت به این نوع قهوه . دانه های اسیاب شده ان حالت چسبندگی پیدا میکنند . بدین منظور . به هنگام بسته بندی . در بسته های خاص و شیشه هایی که از هوا تخلیه شده اند ( مکش هوای درون شیشه ) قرار داده میشوند . در هنگام نگهداری قهوه های فوری باید انها را در مکانهای خشک و عاری از رطوبت نگهداری کرد . گاهی دیده شده که شیشه یا جعبه حاوی قهوه را در یخچال قرار میدهند که این یک کار کاملا اشتباه است .

درباره تعدادی از قهوه های موجود و معروف در بازار ..

قهوه ترک ... دانه های قهوه ترک به رنگ قهوه ای و قهوه ای شکلاتی هستند و از انواع دیگر قهوه دارای دانه های درشت تری است . اما به نسبت قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو دارای عطر تندی نیست و به هنگام چشیدن . تلخی کمتر و ملایمی دارد .

قهوه فرانسه ... نوعی از قهوه است که به هنگام بو دادن دانه ان به نسبت کمتری عمل میشود . در هنگام چشیدن به نسبت قهوه ترک تیزتر و تلخ تر است . دانه های ان دارای رنگ قهوه ای روشن و سوخته است .

قهوه اسپرسو ... نسبت به قهوه ترک و فرانسه تلخ تر است البته نه به خاطر نوع میوه ان . احتمالا به این دلیل که به مدت بسیار زیادی به وسیله دستگاه . این نوع قهوه را بو میدهند . دارای دانه های اغلب . تیره و سیاه میباشد .

معمولا بسیاری از این قهوه ها را با هم مخلوط میکنند و مثلا گاهی اوقات تشخیص قهوه فرانسه و اسپرسو به دلیل شباهتشان به یکدیگر .  برای خواص ساده است اما برای عوام شاید کاری مشکل باشد

کشورهای عمده تولید کننده قهوه ..

در حال حاظر کشور برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان میباشد و بعد از کشور برزیل که گاهی به نام کشور قهوه نام برده میشود کشور کلمبیا در رتبه دوم قرار دارد .. اما همانطور که در بالا هم اشاره شد امروزه در اغلب کشورهای دنیا تولید و عرضه میشود .

استفاده از قهوه در ایران ..

اگر بخواهیم از استفاده کامل و دایمی قهوه در ایران نام ببریم فقط میتوانیم به نقاط جنوبی کشور اشاره داشته باشیم .. مخصوصا شهرها و کشورهای منطقه خلیج همیشه فارس . و غالبا در بین عرب های این نواحی بیشتر مرسوم است .

در این مناطق معمولا قهوه را از قبل جوشانده و حاصل ان را که ( شربت قهوه ) نامیده میشود  استفاده میکنند .. استفاده از قهوه در مراسم خاص . مقبول طبع همه است و جزء لاینفک پذیرایی از مهمانان است . ابتدا شربت قهوه را که از قبل تهیه کرده اند در ظرف مخصوصی که در گویش محلی به نام ( دله قهوه ) معروف است میریزند و سپس بر روی اتش قرار میدهند . و در نهایت در فنجان های کوچک که مخصوص قهوه خوری است میریزند .

لازم به ذکر است که هیچگونه شکر و افزودنی دیگر به ان اضافه نمیکنند . بنده ( نگارنده وبلاگ ) به دلیل حضور در این مراسم طعم لذیذ ان را بسیار چشیده ام و هنوز مزه ان در خاطرم هست . البته به دلیل غلظت و سنگینی این نوع قهوه . میزان مصرفی ان بسیار محدود است .





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه