تبلیغات
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com - مطالب مهر 1388
 
مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
درباره وبلاگ


کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551
کافی شاپ حرفه ای در ایران
ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

مدیر وبلاگ : آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy
مطالب اخیر
نظرسنجی
نظرشما در باره آموزش کافی شاپ باریستا چیست؟








 

كتاب آشپزی دیابتی منتشر شد.

مژده به میلیونها هموطن دیابتی در سراسرایران زمین ازاین پس نگران خوردن نباشید.

صدها دستورآشپزی دیابتی برای اولین بار درایران

غذاها شامل :

استیكها،اسنكها،كوفته ها،پیتزاها،كبابها،برنجها،املتها،اسپاگتی ها.


دسرهاشامل:

دها مافین.تاپینكها.پودینگها.موسها.رولتها.بستنیها.تقویت كننده ها.نوشیدنیها.قهوه ها.شربتها.ژله ها.

پیش غذاها:

سوپها.تقویت كننده ها.سالادها.عدسی ها.اردورها.نوشابه ها

مولف فرهاد زعفری هشجین

محل فروش:

1- كلینیك دیابتی تابان شعبه 5 كافی شاپ صدف شهرك غرب بلواردرختی
2-شعبه مركزی كافی شاپ صدف خیابان ولیعصر بالاترازپارك ساعی پاساژ صدف
3-آموزشگاه گامهای آتیه موسسه ایران شف .خیابان ولیعصربالاترازپارك ساعی كوچه 32 طبقه6 واحد603
4-كلنیك چشم پزشكی نور شعبه 3 كافی شاپ صدف
5- بندرعباس بلوارامام خمینی شعبه 2 كافی شاپ صدف
6-متل قو بعداز پمپ بنزین شعبه 4 كافی شاپ صدف

روابط عمومی موسسه ایران شف 88775240 -88661805 همه روزه به جزایام تعطیل 10 صبح تا 6 بعدازظهر





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 

www.iranchef.com

وبسایت ایران شف با هزاران بازدیددر روزوصدها هزاربازدیدكننده درسال یكی از پرطرفدارترین سایتهای فارسی زبان ،با بخشهای مختلف و متنوع است،رتبه سایت ایران در موتورهای جستجودر زمره رتبه های فارسی زبان میباشد
.كاربران این سایت را می توان با مشخصات زیر شناخت.
دارای تحصیلات عالیه ویا درحال تحصیل ...
واردكنندگان، صادركنندگان، مصرف كنندگان، كارخانه داران،شركتها، موسسات، هتلداران، رستوران داران، كافی شاپ داران، مدیران، دانشجویان، مهندسان، استادان و متخصصان ...
بخشهای متنوع سایت با دو محوریت اصلی

بانك اطلاعات مرجع هتل-رستوران-تالار-فست فود-كافی شاپ در ایران و خدمات موسسه

مانندبخشهای :

مجازی.تبلیغات .طراحی.تجهیز.دكوراسیون.آموزش.مشاوره.فروشگاه.آشپزی و كافی شاپ رایگان .بخش پرسش و پاسخ و بسیاری از بخشهای دیگر كه كاربران متنوعی رابه خودجلب كرده است وهریك میتواندبه عنوان مخاطبان عام یا خاص در زمینه های متنوع مورد توجه قرارگیرند.

تعرفه درج آگهی در ایران شف

هزینه بهره وری از فضاهای وبسایت سالیانه مبلغ 600 هزارتومان میباشد.
موقعیت آگهی شما در ستون سمت راست صفحه اصلی با یك بنر اكران خواهدشد.
قراردادن كلیه محصولات و خدمات شما در صفحه اختصاصی ا محدود
قراردادن تصاویرتمامی محصولات شما در كنار توضیحات آنها .

لطفا آرم و لوگو راهمرا با كلیه مطالب برای ما ارسال فرمایید

روابط عمومی و بخش بازرگانی ایران شف 88775240 و 88661805

iranchef@gmail.com

www.iranchef.com





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دوره های تخصصی کافی شاپ گروهی موسسه ایران شف

آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر
هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :

1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استاندارد کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها، شربت ها و...
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی مثل کرم کارامل، موس شکلات، کرم ژله، پلمبیر، چیز کیک و ...
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی.
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و نحوه سفارش و اردر طبق استاندارد
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل: اسپرسو، آسیاب، شیکر، بلندر، میکر، یخساز و....
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم،
11- اشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از فروشگاه قهوه ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت ها
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی

مدت دوره : یک هفته آموزشی
روزهای برگزاری دوره : شنبه ، یکشنبه،دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
ساعات برگزاری دوره : از ساعت 15 لغایت17
شرایط شرکت کنندگان : حداقل مدرک تحصیلی سیکل
((کلیه دوره های آموزشی کاملا" به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد))



آموزش ها:
شامل سس ها، اسنکها،قهوه ها،لاته آرت،شناخت انواع قهوه، روست و آسیاب استاندارد قهوه ، بستنی ها، شیک ها، گلاسه ها، فراپه ها، اسموتی ها، آبمیوه ها،طرز کار کرد با دستگاه های صنعتی، بهداشت محیط، فردی، مواد غذایی، منو نویسی، قیمت گذاری و آنالیز،آیین نامه انضباطی، شرح وظایف پرسنل، مشاوره در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه، آموزش 15 نوع دستمال سفره ، پذیرایی و میزبانی،مشاوره و برآورد هزینه قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری از صفر تا 100 تضمینی 

تلفن و آدرس ثبت نام

آدرس آموزشگاه : 
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1 تلفن های 88662973-88663644-88663551-88663463 -





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اصول و سرمایه گذاری در بخش كافی شاپ با بینش و دانش و تجربه
یکشنبه، 5 مهرماه 1388

abc_new6.jpg


این مقاله به شما نشان دادن راه درست برای برنامه ریزی ،سرمایه گذاری و باز کردن كافی شاپ را می آموزد.

من در تمام عمر خود براین واقعیت رسیدم و فهمیدم همه چیز وجود دارد تا در مورد چگونگی سرمایه گذاری و راه انداری کافی شاپ بایستی باعلم وتجربه وارد عمل شد.نه با رفتن به كافی شاپ به عنوان مشتری.

با متكی به خداوند و پشتكار زیادمیشود حتی حریف استارباكس شد.

فکر كنید که شماچقدر پول برای سرمایه گذاری در راه اندازی یک کافی شاپ درنظرگرفته اید.
جهت مکان خرید،اجاره،رهن برای تجهیزات ، برای تبلیغات ، برای کارمندان دكوراسیون.و.....
آیا شما می توانید به این تعهد مالی عمده عمل كنید یا خیر:یا برای تفریح و سرگرمی فقط و سرمایه خودرا هدرمیدهید.

فکر می کنم که بسیاری از كافی شاپهامغازه های خود را ببندند زیرا صاحبان آنها برنامه ریزی شده سرمایه گذاری نكردند نه قبل از باز کردن کسب و کار خود ونه بعداز بازگشایی. در مورد عوامل مهم که موفقیت کسب و کار را تظمین میكند هیچ گونه تحقیقی هم نكرده اند.

ما توجه خود را روی این عوامل ، مهم متمرکز كردیم. همچنین به شما توسعه میكنیم برای از دست دادن ثروت و سرمایه كاملا دقت نمایید.

فصل 1 --

آیا میدانید راه اندازی اشتباهی یك كافی شاپ چه میزان خسارت به شما و جامعه می رساند؟


چگونگی برآورد حجم مشتری كافی شاپ.

چگونگی تحلیل رقبا در منطقه .

چگونه خود را به انجام رقابت در كافی شاپ آماده نماییم.

در صورتیکه شما كافی شاپ راخرید و یا اجاره اجاره كرده اید.

آیا می توانید این واحد صنفی را درست اداره نمایید؟

فصل 2 -

- شما در محوطه کافی شاپ به چه چیزهایی باید توجه كنید.

شركت مشاوران فردای بهتر(ایران شف) به شما خواهد آموخت در راه اندازی، هزینه و بودجه خود چگونه عمل نمایید.

اهمیت طرح کسب و کار و نحوه سرمایه گذاری شده توسط شما چگونه بایستی حفظ شود.

بیشترین سود در راه اندازه کافی شاپ چیست؟ آیا فضای محل استقرار عامل تصمیم گیری می شود؟

هزینه برای ایجاد یک کافی شاپ واقعی چقدر است؟

چه مقدار مشتریان در طول روزبرای برگشت سرمایه نیاز دارید؟

اهمیت و ارزش میزو صندلی اشغال شده توسط مشتری برای شما چقدر مهم است؟

كافی شما از چه کلاسی برخوردار است؟

هنگامی که اقدام به راه اندازی كافی شاپ میكنید برآوردمالی بیمه،شهرداری،بهداشت .اتحادیه را هم كرده اید؟

چه مجوزهایی برای بازگشایی كافی شاپ نیاز است و ازكجا باید گرفت؟

ریسکهای قانونی چه هستند؟

فصل 3

طراحی کافی شاپ چیست؟وچه آیتم هایی راباید رعایت نمود.

انتخاب طراحی داخلی و خارجی.

با استفاده از زیبا ترین و ارزان ترین سازه ها.

تسریع در اجرای دكوراسیون.

متناسب بودن هزینه ها و هزاران موارد دیگر.....


فصل 4

شما چه تجهیزاتی نیاز دارید؟

انواع دستگاه هاو ابزارآلات موجوددر بازار.

تهیه مواد اولیه كافی شاپ از كجا و چه مقدار؟

ظروف ،لباس فرم،جلدمنو،و دیگر اقلام تزیینی

آیا قبل از راه اندازی نیاز به آموزش كافی شاپ دارید؟


فصل 5

استخدام و گزینش کارکنان را فكر كرده اید؟


چگونه برای نوشتن شرح وظایف پرسنل اقدام خواهید كرد؟

چگونه به ترتیب مصاحبه با کارکنان و استخدام پرسنل توجه خواهید كرد؟

چگونه به ترویج فرهنگ و ایجاد انگیزه و پاداش کارکنان خود را خواهید پرداخت؟

چه چیزی را باید در جلسات آموزشی به پرسنل خود عنوان خواهید نمود؟


فصل 6

بازاریابی كافی شاپ برای شما چقدر اهمیت دارد؟


چه آیتم هایی برای روز افتتاح كافی شاپ در نظر گرفته اید؟

چه مقدارهزینه در تبلیغات مداوم كافی شاپ در نظر گرفته اید؟

از چه روشی در تبلیغات استفاده خواهید كرد؟

استفاده از فرم های نظر سنجی و برخورد پرسنل با مشتری برای شما چه میزان اهمیت دارد؟


فصل 7

ساعات فعالیت كافی شاپ:


بازگشایی و تعطیلی كافی شاپ با توجه به نیاز مشتری و منطقه برای شما چقدر اهمیت داردۀ

چه چیزی را باید در منو كافی شاپ نوشت؟

برنامه روزانه نظافت كافی شاپ به پرسنل مربوطه تفهیم شده است یا مهم نیست،

فعالیت 3ماه خودرا تجزیه و تحلیل كرده اید،؟

كاست و كنترل كافی شاپ خودرا انجام داده اید؟


(فرهاد زعفری هشجین مدیر عامل كافی شاپ های زنجیره ای صدف)

http://www.sadafcoffeeshop.com



ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

haccp.jpg

Management systems مدیریت سیستم


ISO has published specific guidelines for organizations in the education sector wishing to benefit from the implementation of ISO 9001:2000, the improved version of ISO's quality management system standards.


محیط زیست،ایمنی
موادغذایی
امنیت اطلاعات
كیفیت و اندازه گیری فرایندها
اندازه گیری مدیریت
زنجیره تامین و امنیت



ISO/IWA 2: Quality management systems - Guidelines for the application of ISO 9001:2000 in education, contains the full text of ISO 9001:2000, followed by specific text making the standard easier to understand and implement in the education sector.

While ISO 9000 users already include educational establishments of all types, the guidelines are aimed for organizations at all levels, providing all types of education, including: elementary, medium and higher; special and adult education; distance and e-learning.


Environment

The ISO 14000 family is among ISO's most widely known standards. ISO 14000 standards are concerned with Environmental management. This means what an organization does to:

minimize harmful effects on the environment caused by its activities,and to
achieve continual improvement of its environmental performance.
ISO 14000 and ISO 9000 (Quality management) standards are implemented by more than 760 000 organizations in 154 countries. ISO 9000 has become an international reference for quality management requirements in business-to-business dealings, and ISO 14000 is well on the way to achieving as much, if not more, in enabling organizations to meet their environmental challenges.


Complete section on ISO 9000/ISO 14000


Food safety

Food reaches consumers via supply chains that may link many different organizations and stretch across multiple borders. One weak link at any point of the chain can end in unsafe food that is dangerous to health, resulting in potentially serious hazards to consumers and considerable costs to food chain suppliers.

ISO offers the ISO 22000 family of standards for food safety management systems, to ensure safe food supply chains worldwide by providing a framework of internationally harmonized requirements.

ISO 22000:2005 gives the requirements for a food safety management system that can be implemented by all organizations within the food chain, including feed producers, primary producers, food manufacturers, transport and storage operators, subcontractors to retail and food service outlets and producers of equipment, packaging material and cleaning agents. Organizations can choose to be independently certified as conforming to the requirements of ISO 22000, or may be required to do so by their customers or regulators, However, certification is not a requirement of the standard itself, which can be implemented solely for the benefits it brings the organization.
ISO 22004:2005 provides organizations with guidance on implementing ISO 22000.
ISO/TS 22003:2007 defines the rules applicable for the audit and certification of a food safety management system complying with the requirements given in ISO 22000 and provides the necessary information and confidence to customers about the way certification of their suppliers has been granted.
ISO 22005:2007 establishes the principles and requirements for the design and implementation of a feed and food traceability system. This is a tool to assist in establishing the history or location of a product or its relevant components.
ISO 22000 Food Safety Management Systems – An easy-to-use checklist for small businesses - Are you ready? is a combined handbook and CD to help small businesses in particular to implement ISO 22000 food safety management systems

Information security

Information is an asset, which, like other important business assets, adds value to an organization and consequently needs to be protected. An Information Security Management System (ISMS) is a systematic approach to managing sensitive company information so that it remains secure. It encompasses people, processes and IT systems.

Information security flaws can result in escalating financial losses and wreak havoc with business operations. ISO and the International Electrotechnical Commission have published a standard for information security management systems, which can help organizations plug existing leaks and prevent future threats. ISO/IEC 27001, Information technology – Security techniques – Information security management systems – Requirements, specifies the processes to enable a business to establish, implement, review and monitor, manage and maintain an effective ISMS.

It can be used by a broad range of organizations – small, medium and large – in most commercial and industrial market sectors, such as finance and insurance, telecommunications, utilities, retail and manufacturing sectors, various service industries, transportation sector, governments and many others.


Quality

The ISO 9000 family is among ISO's most widely known standards. ISO 9000 standards are concerned with "quality management". This means what the organization does to fulfil:

the customer's quality requirements, and
applicable regulatory requirements, while aiming to
enhance customer satisfaction, and
achieve continual improvement of its performance in pursuit of these objectives.
ISO 9000 and ISO 14000 (Environmental management) standards are implemented by more than 760 000 organizations in 154 countries. ISO 9000 has become an international reference for quality management requirements in business-to-business dealings, and ISO 14000 is well on the way to achieving as much, if not more, in enabling organizations to meet their environmental challenges.


Complete section on ISO 9000/ISO 14000


Measurement processes

All the quality processes in the world won't help a company whose measuring equipment and measurement processes are out of control. Especially in manufacturing, maintaining accuracy in measurement equipment is essential to ensuring a quality end product.

ISO 10012 specifies the requirements for a measurement management system that can be used by an organization performing measurements as part of the overall quality management system, and for ensuring that metrological requirements are met. To help users get the best out of the standard, the requirement clauses are followed by text boxes containing relevant guidance.

ISO 10012, Measurement management systems - Requirements for measurement processes and measuring equipment, can be used by organizations to meet the requirements for measurement and measurement process control in ISO 9001:2000 (Quality management systems) and ISO 14001:2004 (Environmental management systems) - although its use is not a requirement of either - or it can be implemented independently of these standards.

The standard will prove useful when customers and their suppliers need to specify product characteristics, as a technical reference underpinning legislation and regulations, and as a tool in assessment and auditing of management systems. However, its use in third-party certification is not a requirement, but a matter of agreement between the interested parties.

By merging the scopes of application of these earlier standards - equipment and processes - in a unique document and integrating the process-based approach of the ISO 9000:2000 series, ISO 10012 constitutes a comprehensive "measurement management system".


Supply chains and security

Billions of dollars worth of goods move at any given time along global supply chains. Supply chains involve many entities such as producers of the goods, logistics management firms, consolidators, truckers, railroads, air carriers, marine terminal operators, ocean carriers, cargo/mode/customs agents, financial and information services, and buyers of the goods being shipped.

Since security hazards can enter the chain at any stage, adequate control throughout is essential. ISO has published a public available specification (PAS), ISO/PAS 28000, Specification for security management systems for the supply chain, which outlines the requirements to enable an organization to establish, implement, maintain and improve a security management system. This includes the aspects critical to security assurance of the supply chain, such as financing, manufacturing, information management and the facilities for packing, storing and transferring goods between modes of transport and locations.

It will help ensure the safe and smooth flow of international trade, by enabling better monitoring of freight flows, combating smuggling and responding to the threat of piracy and terrorist attacks.

محیط زیست

ایزو 14000 مربوط به خانواده است در میان اکثر استانداردهای ایزو به طور گسترده ای شناخته شده است. ایزو 14000 مربوط به استانداردهای مدیریت زیست محیطی نگران هستند. این به این معنی آنچه سازمان به نشانی :

به حداقل رساندن اثرات مضر بر روی محیط زیست ناشی از فعالیتهای خود را ، و به
دستیابی به بهبود مستمر عملکرد زیست محیطی آن است.
ایزو 14000 و ایزو 9000 (مدیریت کیفیت) استانداردهای توسط بیش از 760 سازمان در 000 کشور 154 اجرا می شوند. ایزو 9000 تبدیل شده است و مرجع بین المللی برای نیازهای مدیریت کیفیت در کسب و کار به کسب و کار سروکار - ، و ایزو 14000 است و در راه دستیابی به همان اندازه ، اگر نه بیشتر ، در اختیار سازمان های به دیدار با چالش های زیست محیطی است.


قسمت کامل در ایزو 9000/ISO 14000


ایمنی مواد غذایی

مواد غذایی می رسد مصرف کنندگان از طریق زنجیره عرضه که ممکن است بسیاری از سازمان ها و کشش های مختلف در سراسر مرزهای چندگانه را لینک کنید. یک پیوند ضعیف در هر نقطه از زنجیره غذایی می تواند در پایان دادن به این ناامن برای سلامتی خطرناک است ، که منجر به خطرات بالقوه و جدی برای مصرف کنندگان و هزینه های قابل توجهی به تامین کنندگان زنجیره غذایی می باشد.

ایزو 22000 ایزو ارائه می دهد خانواده از استانداردها برای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ، برای اطمینان از امنیت زنجیره عرضه مواد غذایی در سراسر جهان با ارائه چارچوب الزامات در سطح بین المللی هماهنگ.

ایزو 22000:2005 می دهد الزامات مورد نیاز برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که می تواند توسط همه سازمانها در زنجیره غذایی ، از جمله تولید کنندگان خوراک ، تولید کنندگان اولیه اجرا می شود ، تولید کنندگان مواد غذایی ، حمل و نقل و اپراتورهای شبکه ، subcontractors به این رسانه ها و خرده فروشی خدمات و تولید مواد غذایی تجهیزات ، مواد بسته بندی شده و ماموران نظافت. شرکتها و سازمانها می توانید انتخاب کنید به طور مستقل به عنوان منطبق با الزامات ایزو 22000 ، و یا ممکن است لازم باشد برای انجام این کار را با مشتریان خود و یا تنظیم کننده ، اما گواهینامه ، صدور گواهینامه استاندارد مورد نیاز خود را ، که می تواند صرفا به دلیل مزایای آن را به اجرا نمی باشد. سازمان به ارمغان می آورد.
ایزو 22004:2005 سازمان ها فراهم می کند با راهنمایی در پیاده سازی ایزو 22000.
ایزو / TS 22003:2007 را تعریف قوانین قابل اجرا برای ممیزی و صدور گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مطابق با الزامات داده شده در ایزو 22000 و ارائه اطلاعات لازم و اعتماد به نفس را به مشتریان در مورد راه صدور گواهینامه از تامین کنندگان خود اعطا شده است.
ایزو 22005:2007 استقرار اصول و الزامات مورد نیاز برای طراحی و پیاده سازی سیستم اشتراک و قابلیت ردیابی مواد غذایی. این ابزار را برای کمک به ایجاد تاریخ و مکان مربوط به محصول یا اجزای سازنده آن است.
ایزو 22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی -- آسان به استفاده از چک لیست برای کسب و کارهای کوچک -- آیا شما آماده؟ کتاب راهنما و سی دی ترکیبی برای کمک به کسب و کارهای کوچک به ویژه به پیاده سازی ایزو 22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است

امنیت اطلاعات

اطلاعات دارایی ها ، که ، مانند دیگر دارایی های کسب و کار مهم است ، می افزاید : به ارزش یک سازمان و به تبع آن نیاز به محافظت شده است. سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) یک رویکرد نظاممند به مدیریت اطلاعات حساس شرکت به گونه ای که باقی می ماند امن است. این شامل افراد ، فرآیندها و سیستم های فناوری اطلاعات.

معایب امنیت اطلاعات می تواند در نتیجه افزایش خسارات مالی و انتقام با عملیات ویران کردن کسب و کار. ایزو و کمیسیون علوم الکترونیکی بین المللی را منتشر استاندارد برای سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات ، که می تواند کمک به سازمانها در نشت پلاگین های موجود و جلوگیری از تهدیدهای آینده است. ایزو 27001 ، فن آوری اطلاعات -- فنون امنیتی -- سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات -- شرایط ، تعیین فرآیندهای کسب و کار را قادر می سازد برای ایجاد ، پیاده سازی ، بررسی و نظارت ، مدیریت و نگهداری ISMS موثر است.

این می تواند توسط طیف وسیعی از سازمانها مورد استفاده قرار گیرد -- بخش های کوچک ، متوسط و بزرگ -- در بیشتر تجاری و صنعتی در بازار ، مانند تأمین منابع مالی و بیمه ، ارتباطات راه دور ، خدمات شهری ، خرده فروشی و بخش های تولید ، صنایع خدماتی مختلف ، بخش حمل و نقل ، دولتها و بسیاری از دیگران است.


کیفیت

ایزو 9000 ایزو خانواده یکی از گسترده ترین سطح استانداردهای شناخته شده است. استانداردهای ایزو 9000 با "مدیریت کیفیت و نگران هستند". این به این معنی آنچه را که نشانی از سازمان را به انجام دادن :

مشتری الزامات کیفیت ، و
الزامات قانونی قابل اجرا ، در حالی که هدف
افزایش رضایت مشتری ، و
دستیابی به بهبود مستمر عملکرد خود را در دستیابی به این اهداف.
ایزو 9000 و ایزو 14000 (مدیریت زیست محیطی) استانداردهای توسط 000 بیش از 760 سازمان در 154 کشور اجرا می شود. ایزو 9000 تبدیل شده است و مرجع بین المللی برای نیازهای مدیریت کیفیت در کسب و کار به کسب و کار سروکار - ، و ایزو 14000 است و در راه دستیابی به همان اندازه ، اگر نه بیشتر ، در اختیار سازمان های به دیدار با چالش های زیست محیطی است.


قسمت کامل در ایزو 9000/ISO 14000


اندازه گیری فرایندهای

همه کیفیت فرآیندها در جهان خواهد شد شرکت نمی کنند که اندازه گیری تجهیزات و اندازه گیری فرآیندها هستند خارج از کنترل. به ویژه در تولید ، حفظ دقت و صحت در تجهیزات اندازه گیری به اطمینان از کیفیت محصول نهایی ، ضروری است.

ایزو 10012 تعیین الزامات برای یک سیستم اندازه گیری مدیریت است که می تواند توسط سازمان انجام اندازه گیری به عنوان بخشی از سیستم مدیریت کیفیت کلی مورد استفاده قرار گیرد ، و برای تضمین این که نیازهای metrological هستند دیدار کرد. برای کمک به کاربران بدست آوردن بهترین نتیجه را از استاندارد ، جملات مورد نیاز توسط جعبه متن مربوطه هستند که حاوی به دنبال راهنمایی هستند.

ایزو 10012 ، سیستم های اندازه گیری مدیریت -- فرآیندهای مورد نیاز برای اندازه گیری و اندازه گیری تجهیزات ، می تواند توسط سازمان مورد استفاده قرار گیرد تا از شرایط اندازه گیری برای اندازه گیری و کنترل فرایند در ایزو 9001:2000 (سیستم های مدیریت کیفیت و ایزو 14001:2004 (سیستم مدیریت زیست محیطی) -- اگر چه استفاده از آن نیاز نمی باشد یا -- یا می توان آن را مستقل از پیاده سازی این استانداردها.

استاندارد برای اثبات مفید زمانی که مشتریان و تامین کنندگان خود نیاز به تعیین ویژگیهای محصول ، به عنوان یک مرجع فنی زیر بنای قوانین و مقررات ، و به عنوان یک ابزار در ارزیابی و ممیزی سیستم های مدیریت. با این حال ، استفاده از آن در ممیزی شخص ثالث ، مورد نیاز نمی باشد ، بلکه یک موضوع توافق میان این احزاب علاقه مند.

ادغام دهی شده از استفاده از این استانداردها در اوایل -- تجهیزات و فرایند -- در یک سند منحصر به فرد و یکپارچه فرایند رویکرد مبتنی بر ایزو 9000:2000 و سری ایزو 10012 را تشکیل می جامع "اندازه گیری سیستم مدیریت".


زنجیره تامین و امنیت

میلیاردها دلار ارزش کالاها حرکت را در هر زمان داده شده در امتداد زنجیره تامین جهانی است. زنجیره تامین شامل بسیاری از اشخاص مانند تولید کالا ، لجستیک شرکت های مدیریت ، consolidators ، truckers و راه آهن ، حمل هوایی ، اپراتور پایانه های دریایی ، حمل اقیانوس ، محموله / حالت / آداب و رسوم عوامل ، مالی و اطلاع رسانی خدمات و خریداران کالا است عرضه کرد.

از آنجا که مخاطرات امنیتی می تواند زنجیره ای در هر مرحله را وارد کنید ، کنترل مناسب در سراسر ضروری است. ایزو تا خصوصیات در دسترس عموم (پاس) ، ایزو 28000 پاس ، مشخصات برای سیستم های مدیریت امنیت برای زنجیره عرضه ، که به تشریح نیازهای یک سازمان را قادر به ایجاد ، پیاده سازی ، نگهداری و بهبود سیستم مدیریت امنیت منتشر شده است. این شامل جنبه های حیاتی برای تضمین امنیت زنجیره عرضه ، مانند تأمین منابع مالی ، ساخت ، مدیریت اطلاعات و امکانات را برای بسته بندی ، ذخیره و انتقال کالا بین حالت های حمل و نقل و مکان.

این کمک خواهد کرد که اطمینان از جریان سالم و صاف و تجارت بین المللی ، توسط امکان نظارت بهتر از جریان حمل و نقل ، مبارزه با قاچاق و در پاسخ به این تهدید دزدی دریایی و حملات تروریستی است.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

جاوا اسكریپت


 
 
بالای صفحه