مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-کافی شاپ-فود کورت-کترینگ-فست فود از صفر تا صد شرکت ایران شف www.iranchef.com کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف 88663551 کافی شاپ حرفه ای در ایران ایران شف بانک اطلاعات مرجع www.iranchef.com آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد. tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com 2017-09-20T10:31:31+01:00 mihanblog.com راه اندازی رستوران و کافی شاپ صفر تا صد 2016-12-20T05:02:47+01:00 2016-12-20T05:02:47+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/307 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران1-برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،كافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری2-طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما3- انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه4-طراحی و اجرای دكوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا5- نورپردازی داخلی و خارجی با كمترین هزینه6-انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها7-طراحی آشپزخانه و تجهیز مكانیزه با نازلترین قیمتها7-آنالیز،قیمت گذاری، منو، همر
راه اندازی رستوران صفر تا صد-رستوران های اروپایی-آسیایی-دریایی-ایرانی-ملل-فست فود
فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران

1-برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،كافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری

2-طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما
3- انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه
4-طراحی و اجرای دكوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا
5- نورپردازی داخلی و خارجی با كمترین هزینه
6-انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها
7-طراحی آشپزخانه و تجهیز مكانیزه با نازلترین قیمتها
7-آنالیز،قیمت گذاری، منو، همراه با آموزش پرسنل
8- تهیه چارت سازمانی و چك لیست ها و فرم های راه اندازی موفق
9- تدوین استراتژی جامع خدمات فست فود ،كافی شاپ و رستوران
10- طراحی بروشور، استند، كارت ویزیت، بیلبورد، تیزر رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی و بخش بازرگانی
11- گزینش و استخدام پرسنل و آموزش كاركنان و مدیران
12- تهیه و تدوین برنامه استراتژیك 5 ساله رستوران
13-قرارداد و تعیین حقوق پرسنل طبق چارت سازمانی
14- تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
15-تهیه و تدوین برنامه جامع مالی سه ماهه واحد صنفی شما
16-تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه واحد صنفی.
17-فعالیت های گسترده بازاریابی و تبلیغات استفاده از علوم بازرگانی اجرای روشهای نوین و اثربخش جهت افزایش مشتری فروش عالی.

18-طراحی فرم نظرسنجی، كنترل كیفی و روش های و نظارت بر عملكردمدیران و زیرمجموعه
19- تدوین استاندارد بهداشت موادغذایی، فردی و محیط مجموعه
20-طراحی زیربنایی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه ISO - HACCP و معرفی بهترین ممیزها

سیستم مدیریت ایران شف ، تازه ترین متد مدیریت در بالاترین سطح كلاس جهانی بشمار می رود.

در سیستم مدیریت كلاس جهانی ، متخصصین ، یك متد مدیریت نوین را در كار شما به اجرا می گذارند كه اثرات

آنرا حتی مشتریان شما نیز بخوبی لمس خواهند كرد .

مزایای این سیستم چیست ؟

1 - مشتریان شما را بطرز خارق العاده ای افزایش می دهیم.

2- هزینه های شما را به مقدار قابل توجهی كاهش می دهیم .

3 - فروش شما را در شرایط یكسان نسبت به رقبا به میزان شگفت انگیزی افزایش می دهیم .

این سیستم حتی در یك فست فود یا كافی شاپ كوچك نیز قابل اجراست.

4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یاکافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.

5-دکوراسیون شما را با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.

برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:

خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.

ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.

هزینه تبلیغات، کارت، منو، بروشور، سربرگ، جلدمنو ودیگر موارد.

هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه، انبار، سرویسها، ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.

هزینه اخذ مجوز.

هزینه حقوق و مزایای پرسنل.

هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .

از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.

تضمین فروش بالا آخرین اهداف ایران شف

مشاوره رایگان فقط از طریق بخش پرسش و پاسخ سایت امکان پذیر می باشد.
مشاوره حضوری با وقت قبلی میباشد. ]]>
آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی راه اندازی و آموزش کافی شاپ باریستا ، مدیریت رستوران و میزبانی در ایران 2016-09-19T07:28:54+01:00 2016-09-19T07:28:54+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/306 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران و کافی شاپ در ایران 88663551
اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران و کافی شاپ در ایران 88663551







]]>
هزینه تقریبی و مراحل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد-ایران شف 88663551 2016-08-31T09:53:19+01:00 2016-08-31T09:53:19+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/304 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy آیا در فکر راه اندازی کافی شاپ هستید؟ آیا میدانید راه اندازی اشتباهی یک کافی شاپ چه میزان خسارت به شما وارد میکند؟کافی شاپ‌ها را شاید بتوان نسخه امروزی قهوه‌خانه ها دانست، جایی برای دورهم جمع شدن و صحبت کردن، کارکرد اصلی یک کافی شاپ در ایجاد محیطی برای دورهم بودن است، بسیاری از افراد در رده سنی 20 الی40 سال به دنبال جایی برای ایجاد ارتباط راحت و صمیمی با دوستان و هم سن و سالان خود هستند و به زبان ساده‌تر نیاز به یک پاتوق دارند، از طرف دیگر بسیاری از قرارهای کاری این رده

آیا در فکر راه اندازی کافی شاپ هستید؟

آیا میدانید راه اندازی اشتباهی یک کافی شاپ چه میزان خسارت به شما وارد میکند؟

کافی شاپ‌ها را شاید بتوان نسخه امروزی قهوه‌خانه ها دانست، جایی برای دورهم جمع شدن و صحبت کردن، کارکرد اصلی یک کافی شاپ در ایجاد محیطی برای دورهم بودن است، بسیاری از افراد در رده سنی 20 الی40 سال به دنبال جایی برای ایجاد ارتباط راحت و صمیمی با دوستان و هم سن و سالان خود هستند و به زبان ساده‌تر نیاز به یک پاتوق دارند، از طرف دیگر بسیاری از قرارهای کاری این رده سنی نیز در کافی‌شاپ‌ها انجام می‌شود و کافی‌شاپ کارکرد تجاری‌تری می‌یابد.
هر مدیربازاریابی باید درک صحیحی از خواسته و نیازهای روانی مشتریانش داشته باشد و هر اقدامی که انجام می‌دهد در راستای بهبود ارائه خدمات برای ارضای بهتر این نیاز باشد، بنابراین یک مدیرکافی شاپ باید بداند که کافی‌شاپ برخلاف اسم آن، محلی برای قهوه و چای خوردن نیست، کافی شاپ محلی است برای دورهم بودن و صحبت کردن. بنابراین همه استراتژی‌های بازاریابی باید در این جهت انجام‌شود.
شرکت ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف اولین مرکز تخصصی راه اندازی کافی شاپ در ایران و خارج از کشور.

مکان خوبی انتخاب کنید

اگر هنوز کافی‌شاپ خود را افتتاح نکرده‌اید در مورد انتخاب مکان بسیار دقت کنید، مکان کافی‌شاپ یکی از مهمترین فاکتورهایی است که ممکن است با یک انتخاب اشتباه به شکست شما منتهی شود، بهترین مکان‌ها برای کافی‌شاپ‌ ‌ها حوالی پارک های شلوغ، خیابان‌های نزدیک دانشگاه‌ها، لابی‌هتل‌ها، سالن‌های مراکز فرهنگی مانند سالن‌های تئاتر و سینما، و مراکز تجاری شلوغ است. پس از انتخاب مکان در انتخاب اسم و لوگو و سایر المان‌های بصری نیز باید دقت کافی را داشته باشید و حتما با یک آژانس برندینگ مشورت کنید.

حال با فرض اینکه همه مقدمات لازم را آماده کرده‌اید و از نظر کیفیت نوشیدنی‌ها وخوراکی‌ ‌ها حرفی برای گفتن دارید، باید به چند نکته ریز و ظریف دقت کنید.

فضای کافی شاپ را دلنشین کنید
این کار را می‌توانید با پخش موسیقی شروع کنید، در انتخاب موسیقی ها باید دقت کنید، معمولا موسیقی های بی کلام و ملایم مناسب ترند، اما موسیقی زنده می‌‌تواند یک مزیت رقابتی برای کافی‌شاپ شما محسوب شود، یک پیانیست یا یک گیتاریست حرفه‌ای چیزی‌ است که بسیاری از کافی‌شاپ ‌های ایرانی از داشتن آن کم بهره‌اند. مشهورترین کافی‌شاپ های دنیا در فرانسه و کشورهای اروپایی قرار دارند و ایرانیان علاقه‌خاصی به تجربه فضاهای مشابه ‌دارند، با الگوبرداری از دکوراسیون و جو موسیقیایی این کافی‌شاپ‌ها می‌توانید فضای لذت بخشی برای مشتریانتان فراهم کنید.
از چهره‌های شهر دعوت کنید
‌ خوانندگان، بازیگران، فوتبالیست‌ها و افراد مشهور دیگر معمولا علاقه خاصی به کافی‌شاپ ها دارند، با یک دعوت نامه رسمی از آنها دعوت کنید تا با خانواده و دوستان خود به کافی‌شاپ شما بیایند، از حضور چهره های مشهور در کافی‌شاپ خود استفاده‌ ‌های زیادی ‌می‌توانید ببرید، به عنوان مثال با دعوت از یک شاعر معروف یک جلسه شعر خوانی ترتیب‌دهید و برای حضور در جلسه اعلان عمومی کنید.
از حضور افراد مشهور در کافی‌شاپتان عکس بگیرید و از آنها بخواهید در مورد کافی‌شاپ شما یک یادداشت کوتاه بنویسند. این عکس‌ها و یادداشت‌ها بعدها به دردتان خواهد‌خورد.
آنلاین باشید
امروزه شبکه‌های اجتماعی نفوذ زیادی در بین رده سنی 20 الی 40 سال دارند، بنابراین شما هم باید در شبکه‌ای اجتماعی حضور داشته باشید، اینستاگرام، توئیتر و فیس بوک در ایران بیشترین کاربرد را دارند، در همه این شبکه ها حضور فعال داشته‌باشید و یک نفر از کارمندانتان‌ را برای تولید محتوای این شبکه‌ها مسئول کنید، در مورد نحوه تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی مقالات زیادی در اینترنت موجود است که پیشنهاد می‌کنیم حتما آنها را مطالعه‌کنید. علاوه بر شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت‌های دیگری که مربوط به مراکز تفریحی و گردشگری‌است حضور داشته باشید، نقشه گوگل یکی از پرکاربردترین این سایت‌ها است که هر روزه به امکانات آن افزوده می‌شود، کافی‌شاپ خود را در آن ثبت کنید و آدرس دقیق آن را مشخص کنید.
اینترنت رایگان و پریز برق را فراموش نکنید
اینترنت رایگان و پرسرعت چیزی است که بسیاری از کافی‌شاپ ها به اهمیت آن پی برده اند پس شما هم از ارائه اینترنت رایگان غافل نشوید، اینترنت رایگان ممکن است یکی از علت های اصلی مراجعه افراد به کافی‌شاپ شما باشد.
در طراحی دکوراسیون داخلی به وجود پریز برق در کنار همه میزها دقت کنید.
اطلاعات مشتریانتان را جمع کنید
هر مشتری که به کافی‌شاپ شما مراجعه می‌کند در حکم گنجی است که باید قدر حضور او را بدانید، پس به سادگی با او خداحافظی نکنید، اطلاعات مشتری را با کمال احترام از او بگیرید، این کار را می‌توانید با یک برگه نظر سنجی انجام‌دهید و اطلاعات تماسی او را نیز بگیرید.
تاریخ تولد را فراموش نکنید، با این کار می توانید چند روز مانده به تاریخ تولد هر مشتری با یک تماس کوتاه یا یک ایمیل به او اطلاع دهید که کافی‌شاپ ما آماده پذیرایی از شما ودوستانتان در روز تولدتان است و تخفیف ویژه ای نیز برای او در نظر بگیرید، علاوه بر این خبرنامه‌های جذاب و خواندنی تهیه کنید و هر از چندگاهی آن را برای مشتریانتان ارسال کنید تا همیشه شما را در خاطر داشته باشند.
با مشتریانتان دوست شوید
بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند در محیطی باشند که احساس صمیمیت و دوستی بیشتری با آنجا دارند، بنابراین سعی کنید از تکنیک‌های یخ شکنی استفاده کنید و اسم مشتریانتان را یاد بگیرید، در دفعات بعد آنها را با اسم صدا کنید و خوش آمد بگویید، تاثیر این صمیمیت را به مرور خواهید دید و شگفت زده خواهید شد.
خودتان را به شرکت های اطراف معرفی کنید
علاوه بر اقدامات مرسوم برای تبلیغات مثل چاپ تراکت و تبلیغات در روزنامه‌ ‌های محلی، و تبلیغات اینترنتی، سعی کنید از تبلیغات ویژه و مخصوص به خودتان بهره ببرید به عنوان مثال به شرکت های اطراف کافی شاپتان مراجعه کنید و یکی از محصولات خود را برای آنها ببرید، مثلا یک قهوه مخصوص که در تهیه آن مهارت زیادی دارید و از آنها بخواهید که جلسات کاری خود را در کافی شاپ شما برگزار کنند.
هنگام خروج مشتریان از کافه صدف برای آنها خاطره بسازید
یک شاخه گل، یک ماگ، یک کارت پستال، و هر هدیه زیبای دیگری می‌تواند کافی‌شاپ شما را در ذهن مشتریانتان ماندگار کند، حتی گاهی یک جمله زیبا می‌تواند تاثیر دوچندانی داشته باشد. خاطره سازی از تکنیک‌هایی است که به مهارت شما بسیار وابسته است، مخصوصا در مورد خانم ها این مورد بسیار کاربردی است.

راه اندازی کافی شاپ با کامل ترین منوی روز دنیا
1. مدیریت کافی شاپ و آبمیوه بستنی فروشی ، نحوه سرویس دهی و مشتری مداری ،
نحوه کار کردن بادستگاه های آبمیوه بستنی و کافی شاپ .
2. طرز تهیه و تولید انواع بستنی سنتی و ایتالیایی، نوشیدنی های سرد، کوکتلها، فراپه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، آبمیوه ها و نوشیدنی های گرم، مثل قهوه ها، هات چاکلت، وایت چاکلت، تی لته و انواع دم نوش و قهوه دمی نصل سوم کافی شاپ


کلیه موارد آموزش و مشاوره جهت کافی شاپ با مدرک معتبر از موسسه ایران شف برای مدیران و پرسنل کافی شاپ

1. معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ از صفر تا 100
2. آموزش مهارتهای کامل کافی شاپ داری و تهیه جزوه در کارگاه آموزشی
3. آموزش نحوه كار با تجهیرات و لوازم صنعتی کافی شاپ
4. آموزش نحوه نگهداری تجهیرات و لوازم کافی شاپ
5. آموزش سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
6. آموزش منوی کامل یک کافی شاپ حرفه ای شامل:

آموزش انواع غذاهایی که در کافی شاپ قابل سرو میباشد
پاستا مخصوص، اسنك، چیپس و پنیر و خوراکی هایی که سرو آنها در کافی شاپ مجاز می باشد.

7. آموزش طراحی روی قهوه و لاته آرت بصورت حرفه ای
8. آموزش انواع سس های میوه ای، قهوه و شکلات و آموزش انواع ژله ها و دسرها
9. آموزش مدیریت در کافی شاپ و نخوه کافی شاپ داری
10. مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ و آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای
11. مشاوره جهت راه اندازی کافی شاپ و افتتاحیه موفق
12. مشاوره جهت خرید تجهیزات، لوازم و مواد اولیه کافی شاپ نو و دست دوم
13. مشاوره مکان یابی و موقعیت شناسی جهت ایجاد کافی شاپ
14. مشاوره جهت چیدمان و دکوراسیون داخلی و خارجی
15. مشاوره جهت تبلیغات




استراتژی های قبل و بعد از افتتاح

* تجزیه و تحلیل مکان یابی و طرح ریزی اولیه جهت سرمایه گذاری موفق
* ارزیابی فعلی و ارائه پیشنهادات نوین در صنعت مواد غذایی با جدید ترین استانداردهای روز دنیا
* سنجش و آموزش پرسنل و مدیران میانی باشرح وظایف پرسنل
* طراحی و تدوین استانداردهای بین المللی و اخذ ایزو
* تدوین لیست مادر کلیه تجهیزات مورد نیاز با کیفیت و قیمت های باور نکردنی با 30% کاهش هزینه ها
* تدوین شرح وظایف پرسنل و مدیران با اجرای چارت سازمانی آیین نامه انضباطی
* مشاور در ایجاد رستورانهای تخصصی با منوهای باور نکردنی

*استاندارد سازی مجموعه شما از صفر تا 100 و هزاران خدمات دیگر و اخذ انواع پروانه های اISO زیر نظر مجرب تریم ممیزهای بین المللی .



با اجرای سیاستهای 20 گانه شرکت مشاوران فردای بهترآسیا( ایران شف)


مراحل راه اندازی رستوران ، فست فود، كافی شاپ، هتل، هتل آپارتمان، سفره خانه سنتی،تالار و ....

فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی.

]]>
دوره مدیریت رستوران و تالار در دانشگاه برجایا مالزی برگزار میشود. 2016-08-07T07:44:56+01:00 2016-08-07T07:44:56+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/302 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy دوره مدیریت رستوران و تالار در دانشگاه برجایا مالزی برگزار میشود. دانشگاه برجایا مالزی با همکاری آکادمی ایران شف جهت دوره های تخصصی مدیریت تالار و رستوران با مدرک بین المللی تعدادی محدود دانشجو می پذیرد. مدت دوره : یک هفته فشرده هزینه : هر نفر 15000000 ریال + 1500 دلار آمریکا خدمات آکادمی ایران شف و دانشگاه : بلیط رفت و برگشت- ترانسفر فرودگاهی- هتل پنج ستاره با صبحانه کامل، گشت درون شهری، سیم کارت کشور مالزی، مترجم فارسی زبان، بازدید تخصصی از هتلها و رستورانهای درجه یک مالزی و دوره آمو دوره مدیریت رستوران و تالار در دانشگاه برجایا مالزی برگزار میشود.
دانشگاه برجایا مالزی با همکاری آکادمی ایران شف جهت دوره های تخصصی مدیریت تالار و رستوران با مدرک بین المللی تعدادی محدود دانشجو می پذیرد.
مدت دوره :
یک هفته فشرده
هزینه :
هر نفر 15000000 ریال + 1500 دلار آمریکا
خدمات آکادمی ایران شف و دانشگاه :
بلیط رفت و برگشت- ترانسفر فرودگاهی- هتل پنج ستاره با صبحانه کامل، گشت درون شهری، سیم کارت کشور مالزی، مترجم فارسی زبان، بازدید تخصصی از هتلها و رستورانهای درجه یک مالزی و دوره آموزشی در دانشگاه با ناهار در طول دوره در رستوران دانشگاه با مدرک معتبر پایان دوره از طرف دانشگاه به دانشجویان اعطا خواهد شد.






]]>
راه اندازی تخصصی فست فود و کافی شاپ شرکت ایران شف 88663551 2016-07-21T05:33:44+01:00 2016-07-21T05:33:44+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/301 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف راه اندازی فست فود حرفه ای مشاوره، طراحی، اجرا، تجهیزات کامل، دکوراسیون، انتخاب اسم، ارائه جدید ترین منو متنوع،آموزش پیتزاها، ساندویچ ها، سسها، پیش غذاها، دسرها،خمیرها، پنیرها،پاستاها،برگرها،نگهداری مواد غذایی، چارت سازمانی، شرح وظایف و آیین نامه های انظباطی پرسنل، گزینش و استخدام نیروی انسانی، آموزش کلیه پرسنل، طراحی جعبه و بسته بندی،طراحی و ساخت میز و صندلی کاناپه، یونیفرم پرس راه اندازی تخصصی فست فود با جدیدترین منوهای روز جهان

شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف

راه اندازی فست فود حرفه ای مشاوره، طراحی، اجرا، تجهیزات کامل، دکوراسیون، انتخاب اسم، ارائه جدید ترین منو متنوع،آموزش پیتزاها، ساندویچ ها، سسها، پیش غذاها، دسرها،خمیرها، پنیرها،پاستاها،برگرها،نگهداری مواد غذایی، چارت سازمانی، شرح وظایف و آیین نامه های انظباطی پرسنل، گزینش و استخدام نیروی انسانی، آموزش کلیه پرسنل، طراحی جعبه و بسته بندی،طراحی و ساخت میز و صندلی کاناپه، یونیفرم پرسنل با آرم و لوگوی شما، تهیه نرم افزار و سخت افزار حسابداری و انبار داری، دوربین مداربسته، مشاور در اخذ جواز کسب، مشاوره در ثبت برند و لوگوی شما، مشاوره در تبلیغات، خرید مواد غذایی، استاندارد سازی کامل طبق استانداردهای روزجهان، اخذ گواهینامه های استاندارد ایزو از اروپا و آمریکا،ساخت کانتر، تاسیسات، جانمایی، برآورد هزینه، ایجاد جزیره های پخت به صورت خط تولید و تسریع در سرویس دهی،آنالیز و قیمت گذاری و صدها خدمات دیگربا ما در تماس باشید.

مراحل فنی و تخصصی راه اندازی رستوران و یا فست فود با شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا-ایران شف بصورت زیر است:
1. انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
2. تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
3. انتخاب مکان مناسب
4. طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
5. نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری
7. پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
8. تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
9. قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
10. ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
11. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
12. تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران
13. طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
14. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
15. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
16. تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
17. طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
18. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش. خرید و انبار
19. گزینش و تامین نیروی انسانی
20. آموزش كاركنان و مدیران با مدرک معتبر
21. تهیه و تدوین برنامه استراتژیك پنج ساله رستوران
22. تعیین حقوق پرسنل
23. تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
24. تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل
25. تعیین ساعات كاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
26. بیمه عیدی و مسائل رفاهی كاركنان
27. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد
28. برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران
29. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یك سال آینده
30. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
31. برنامه حقوق و دستمزد
32. تعیین قیمت تمام شده غذاها
33. بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
34. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد پرسنل و مدیریتی
35. تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
36. استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها
37. تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی
38. طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران
39. ثبت و طراحی لوگو، رستوران
40. طراحی و چاپ بروشورها، تراكت ها. استندها و غیره
41. طراحی گرافیكی منوی غذایی رستوران
42. طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
43. طراحی گرافیكی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
44. اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف

شرکت مشاوران فردای بهترآسیا - ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران و خارج از کشور
]]>
آشپزخانه صنعتی چه ویژه گی هایی دارد؟88663551 2016-07-21T05:28:23+01:00 2016-07-21T05:28:23+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/300 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا - ایران شف اولین مرکز فوق تخصصی راه اندازی از صفر تا 100 در ایران و خارج از کشور شما چند ساعت از روز را در آشپزخانه می گذرانید؟ تهیه و طبخ غذا، شستن میوه ها و سبزی ها، شستن ظرف ها، نگهداری غذا در یخچال و کابینت موجب می شود خیلی از خانم های خانه دار زمان زیادی از روز را در آشپزخانه بگذرانند... کار با وسایلی که به شکل نامناسبی طراحی شده اند، توجه نکردن به وضعیت صحیح بدن هنگام کار و انجام حرکات تکراری در طو آشپزخانه صنعتی چه ویژه گی هایی دارد؟

شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا - ایران شف اولین مرکز فوق تخصصی راه اندازی از صفر تا 100 در ایران و خارج از کشور

شما چند ساعت از روز را در آشپزخانه می گذرانید؟ تهیه و طبخ غذا، شستن میوه ها و سبزی ها، شستن ظرف ها، نگهداری غذا در یخچال و کابینت موجب می شود خیلی از خانم های خانه دار زمان زیادی از روز را در آشپزخانه بگذرانند...

کار با وسایلی که به شکل نامناسبی طراحی شده اند، توجه نکردن به وضعیت صحیح بدن هنگام کار و انجام حرکات تکراری در طولانی مدت موجب آسیب عضلات و مفاصل و بروز مشکلات اسکلتی می شود. به همین دلیل، نشانگان تونل کارپال در بین خانم های خانه دار شیوع بیشتری دارد. این در حالی است که کارشناسان می گویند با کمی دقت در انجام کارهای آشپزی و با رعایت اصول ارگونومی هنگام کار در آشپزخانه، می توان از این عوارض پیشگیری کرد. ارگونومی، علم متناسب سازی کار با انسان است. در این علم، تلاش بر این است که هنگام انجام کار، کمترین فشار به بدن وارد شود و افراد در راحت ترین حالت ممکن و با کمترین عارضه، کارها را انجام دهند.

باهوش تر کار کنید، نه بیشتر!» این، یکی از شعارهای اصلی ارگونومی است. با کمی دقت در انتخاب لوازم آشپزی و چند تغییر ساده در آشپزخانه تان می توانید شرایط را برای کاری راحت تر و کم خطرتر فراهم کنید تا کار در آشپزخانه برای تان آسان تر، ایمن تر و لذت بخش تر شود.

یکی از عوامل ایجاد مشکلات اسکلتی و عضلانی انجام حرکات تکراری است. بسیاری از کارها مانند رنده کردن و خرد کردن سبزی ها با حرکات تکراری همراه است. از انجام حرکات تکراری پرهیز کنید. انواع لوازم برقی که این روزها در آشپزخانه به کمک شما آمده اند، از انجام حرکات تکراری و آسیب ناشی از آنها پیشگیری می کند. به جای انجام کارها به روش سنتی و دستی، می توانید از این وسایل که برای راحتی شما طراحی شده، استفاده کنید. این موضوع را جدی بگیرید و از وسایلی که برای راحتی بیشتر طراحی شده، استفاده کنید. لازم نیست این وسایل برقی باشند. گاهی استفاده از ابزارهای مکانیکی ساده ای مانند دستگاه برش دهنده تخم مرغ و وسایل ساده ای که برای له کردن تخم مرغ و برش دادن گوجه فرنگی طراحی شده، کار را آسان تر می کند.

از وسایل و ظروف ارگونومیکی که برای راحتی بیشتر طراحی شده اند، استفاده کنید؛ ماهی تابه ها ی دردار که طبخ غذا در آنها نیاز به ایستادن طولانی مدت کنار اجاق گاز و برگرداندن غذا ندارد، نمونه ای از این لوازم هستند.

برای نگهداری نمک و ادویه هایی که برای آشپزی مرتب به آنها نیاز دارید از ظروفی استفاده کنید که به راحتی می چرخند و درب آنها برای باز و بسته شدن نیازی به پیچاندن و چرخاندن ندارد.

روغن را در ظرفی کوچک تر و سبک تر که برداشتن و گذاشتن آن آسان باشد بریزید. آب لیمو و آب غوره و سرکه را هم در ظروفی که سبک بوده و استفاده از آنها آسان است، بریزید.

مایع ظرف شویی را روی دیوار و در ارتفاع مناسبی کنار شیر سینک نصب کنید. با این کار دیگر لازم نیست هنگام شستن ظروف مایع ظرف شویی را هر بار برداشته و دوباره سر جایش بگذارید.

یک ساعت زنگ دار در آشپزخانه قرا دهید و برای اعلام زمان پخت غذا از آن استفاده کنید تا مجبور نشوید در حین پخت چند بار به غذا سر بزنید.

۷) غذا در مایکروویو خیلی سریع می پزد و کوتاه شدن زمان پخت غذا موجب می شود شما زمان کمتری در آشپزخانه مشغول پخت و پز شوید.



۸) از قوری ها ی ارگونومیک که در آنها لوله قوری ۹۰ درجه جلوتر از جای معمول است، استفاده کنید. با این کار به جای اینکه هنگام ریختن چای مچ دست تان را خم کرده و بچرخانید، فقط چرخش دست کافی است و یک فشار اضافه به مچ دست حذف می شود.

از لیوان ها ی دسته دار، قاشق ها ی سبک و خوش دست، بشقاب ها ی سبک و چاقوهای تیز و خوش دست که دسته آنها به شکلی ارگونومیک طراحی شده و کار با آنها راحت تر است، استفاده کنید.





۱۰) شعار «باهوش تر کار کنید نه بیشتر» را فراموش نکنید. سبزی ها یی مانند هویج، لبو و سیب زمینی را به جای آنکه وقتی خام و سفت و سخت هستند پوست بکنید؛ ابتدا آب پز کنید و بعد که نرم شدند آنها را پوست کنده و خرد یا له کنید. این طوری فشار کمتری به مفاصل و عضلات تان وارد می شود

یکی از اصول ارگونومی، تقسیم بار سنگین به تعداد بیشتری بار سبک است.در خانه هم این را امتحان کنید. به عنوان مثال به جای اینکه سوپ را در یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در دو ظرف کوچک تر بریزید. این طوری هم بردن ظرف سر سفره راحت تر می شود؛ هم دسترسی به آن آسان تر.

۱۲) در یک زمان، حجم زیادی از کار انجام ندهید و کارها را در فواصل زمانی مختلف انجام دهید.

۱۳) نقص ها را به موقع برطرف کنید و تعمیرات لازم را انجام دهید. درب کابینت ها را روغن کاری کنید تا راحت تر باز و بسته شوند. واشر شیر ظرف شویی را به موقع تعویض کنید تا موقع باز و بسته کردن شیر به مفاصل دست فشار وارد نشود.

برای پیشگیری از کمردرد، از صفحه ها ی قابل ارتجاع استفاده کنید. این صفحه ها را می توانید از فروشگاه ها ی لوازم ورزشی خریداری کنید.

صندلی ای که راحت قابل حمل باشد در آشپزخانه قرار دهید تا هر وقت خواستید بنشینید از آن استفاده کنید. چهارپایه کوچکی نیز در آشپزخانه داشته باشید تا زمان هایی که ایستاده کار می کنید یک پای تان را روی آن بگذارید.

۱۶) ارتفاع کار در آشپزخانه باید حداقل ۹۰ سانتی متر باشد. اگر بلندتر یا کوتاه تر از میانگین هستید ارتفاع سطح کار را در حد راحتی خودتان تغییر دهید. اگر قد همه افراد خانواده تان بلند است یک سطح چوبی روی قسمت بالایی کابینت قرار دهید، طوری که سطح کار بلندتر شود.

۱۷) هنگام کار به وضعیت بدن تان توجه داشته باشید و پشت و شانه ها را خم نکنید. همیشه با پشت صاف، شانه های رو به عقب و زانوهای کمی خمیده کار کنید.

۱۸) آشپزخانه باید نور کافی داشته باشد، تا هنگام کار دید کافی داشته باشید و مجبور نشوید به جلو خم شوید تا سرعت کارتان کم شود. توجه داشته باشید که سایه کابینت ها و هود روی سطوح دید را کم می کند و بهتر است در صورت لزوم از نور موضعی استفاده کنید.
مسیر رفت و آمدتان را تمیز نگه دارید و مراقب گوشه ها ی تیز و برنده باشید. گاهی نقاط تیز و برنده در گوشه و کنار کابینت ها موجب بریدگی می شود و لازم است آنها را با چکش کاری یا چسباندن تکه ای فوم نرم برطرف کنید ]]>
آموزش حرفه ای کافی شاپ با مدرک معتبر از ایتالیا ، انگلستان ، کانادا و ایران شف 2016-07-21T05:05:35+01:00 2016-07-21T05:05:35+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/299 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.بخشی از تصاویر دانشجویان و هنر جویان ما در دانشگاه ها، موسسات و پروژه های اجرا شده شامل : هتلها، رستورانها،

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است
 
ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.
بخشی از تصاویر دانشجویان و هنر جویان ما در دانشگاه ها، موسسات و پروژه های اجرا شده شامل : هتلها، رستورانها، تالارها، فست فودها، کافی شاپها، کترینگها، ادارات، سازمانها، ارگانهای دولتی و خصوصی، کارخانه های مواد غذایی توسط شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا- ایران شف در ایران و خارج از کشور
http://iranchef.com/fa-ir/educational-institute
]]>
آموزش حرفه ای کافی شاپ با مدرک معتبر از ایتالیا و انگلستان 2016-07-09T07:48:52+01:00 2016-07-09T07:48:52+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/298 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است   ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد. بخشی از تصاویر دانشجویان و هنر جویان ما در دانشگاه ها، موسسات و پ

آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است
 
ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.

بخشی از تصاویر دانشجویان و هنر جویان ما در دانشگاه ها، موسسات و پروژه های اجرا شده شامل : هتلها، رستورانها، تالارها، فست فودها، کافی شاپها، کترینگها، ادارات، سازمانها، ارگانهای دولتی و خصوصی، کارخانه های مواد غذایی توسط شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا- ایران شف در ایران و خارج از کشور

 
http://iranchef.com/fa-ir/educational-institute ]]>
آموزش کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف اولین مرکز تخصصی در ایران 88663551 2016-07-07T03:55:29+01:00 2016-07-07T03:55:29+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/297 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر از موسسات رسمی انگلستان، ایتالیا، آکادمی پنج ستاره کانادا و موسسه ایران شف قابل استعلام آموزش کافی شاپ با مدرک معتبر موسسه ایران شف مورد تایید اتحادیه های کل کشورهدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی ، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی ، هتلها، در ایران و خارج از کشورمطابق با استانداردهای روز جهانسرفصلها :مدیریت کافی شاپ و کافی شاپ داریمبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر از موسسات رسمی انگلستان، ایتالیا، آکادمی پنج ستاره کانادا و موسسه ایران شف قابل استعلام آموزش تخصصی گروهی و انفرادی مدیریت کافی شاپ باریستا  با مدرک معتبر

آموزش کافی شاپ با مدرک معتبر موسسه ایران شف مورد تایید اتحادیه های کل کشور

هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی ، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی ، هتلها، در ایران و خارج از کشورمطابق با استانداردهای روز جهان
سرفصلها :
مدیریت کافی شاپ و کافی شاپ داری
مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم تغذیه در منوی آموزشی.
2- آشنائی با استانداردهای کافی شاپ ، تجهیزات و فضاهای کافی شاپ های مدرن
3- آشنائی و تهیه انواع جدیدترین نوشیدنی گرم و روز جهان
4- آشنائی و تهیه انواع نوشیدنی سرد مثل، کوکتها, گلاسه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، فراپه ها،آبمیوه ها و.....
5- آشنائی و تهیه انواع دسرهای کافی شاپی
6- آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی و مورد مصرف در کافه ها
7- آشنائی با نحوه پذیرائی و خدمات کافی شاپ و سفارش از مشتری
8- طرز کارکرد با دستگاه های صنعتی کافی شاپ شامل:
دستگاه های اسپرسو صنعتی نصل اول تا سوم، آسیاب های قهوه، شیکرهای صنعتی، بلندر، میکر، یخساز و غیره
9- منو نویسی آنالیز و قیمت گذاری منطقه ای و قیمت تمام شده
10- مشاوره در مکان یابی، خرید تجهیزات نو و دست دوم مطابق با بودجه شما
11-آشنایی کامل با محصولات کافی شاپ و بازدید از شو روم ایران شف و کافی شاپ های زنجیره ای صدف در حین آموزش
12- آشنایی با استانداردهای بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی
13- مشاوره در اخذ مجوز کافی شاپ از اتحادیه مربوطه
14- آموزش و آشنایی با غذاهای کافی شاپی مورد تایید اتحادیه و اماکن
15- آموزش و آشنایی با انواع سس ها، سیروپ ها، و شربت هاو محصولات دیگر
16- آشنایی با چارت سازمانی کافی شاپ و یونیفرم پرسنلی
17-مشاوره در راه اندازی کافی شاپ از صفر تا 100
مدت دوره : یک هفته آموزشی


کلیه دوره های آموزشی به صورت عملی و با مشارکت کامل فراگیران می باشد.
در ضمن کتاب کافی شاپ باریستا منتشر گردیده است ، جهت خرید کتاب میتوانید از موسسه ایران شف تهیه نمایید.
مولف فرهاد زعفری
شهریه:
گروهی 750 هزارتومان در موسسه ایران شف

شهریه خصوصی و انفرادی یک میلیون تومان در کافه صدف مرکزی 88774591
ساعات کاری: 9صبح تا 6 بعد از ضهر
آدرس موسسه :
تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی مرکز خرید صدف طبقه 2 واحد 1
شماره های 88662973-88774591-88663644-88663551-88663463 - 09121490154

]]>
کافی شاپ های زنجیره ای صدف دارای گواهینامه های استاندارد ISO HACCP 2016-03-30T03:18:44+01:00 2016-03-30T03:18:44+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/296 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy CAFE SADAF   استاندارد ایزو HACCP سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی استاندارد HACCP که مخفف (Hazard Analysis and Critical Control Point HACCP) می باشد به معنی شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه كنترل بحرانی می باشد كه بعنوان یك سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد استاندارد HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا http://iranchef.com/portals/0/images/sadaflogo.jpg

 

https://lh3.googleusercontent.com/-Xk-gJeaCg4M/UTYxQPCj5jI/AAAAAAAAA-Y/ivRM76usWIM/w426-h603/SKMBT_C45012071813250.jpg

http://iranchef.com/portals/0/images/sadaf-markazi.jpg

استاندارد ایزو HACCP

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

استاندارد HACCP که مخفف (Hazard Analysis and Critical Control Point HACCP) می باشد به معنی شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه كنترل بحرانی می باشد كه بعنوان یك سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد

استاندارد HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.

بكارگیری این سیستم از دهه 1960 میلادی در ایالات متحده آمریكا و توسط سازمان هوانوردی و فضانوردی آن كشور (NASA) آغاز گردید. كاربرد این سیستم در تولید مواد غذایی برای بر نامه های فضایی آمریكا در آن زمان به دلیل نیاز در كسب اطمینان كامل از عاری بودن غذای فضانوردان از آلودگی های میكروبی، ‌سموم و عوامل فیزیكی و شیمیایی ضروری بود.

HACCP در واقع یك ابزار مهم برای حفظ سلامت مواد غذایی را ارائه می كند.این سیستم تنها برای واحدها و صنایع بزرگ تولید كننده مواد غذایی طراحی نشده است و تمام واحدها و شركت های كوچك در سطح منطقه ای و كشوری نیز می توانند آنرا بكار گیرند.آموزش كاركنان موثر در تولید ماده غذایی، كلید موفقیت در پیاده سازی این سیستم می باشد. همچنین برای موفقیت در پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP مدیر واحد تولیدی باید نسبت به سیستم HACCP و الزامات ان متعهد باشد.تعهد مدیریت نشان دهنده آگاهی وی از منافع سیستم، ‌هزینه های آن و اهمیت آموزش پرسنل و كاركنان می باشد.كاركرد اصلی این سیستم در تعیین و برقراری نقاط كنترل بحرانی (Critical Control Points (میباشد. نقطه کنترل بحران مرحله ای از فرایند تولید ماده غذایی است که به منظور اطمینان از سلامت ماده غذایی باید تحت كنترل و پایش باشد.Hazard، ریسك ها و خطرات قابل انتقال توسط ماده غذایی (food borne)( خطرات بیولوژیك، ‌شیمیایی، فیزیكی) می باشند كه می توانند اثرات زیان آور بر بهداشت و سلامت مواد غذایی داشته باشند.

از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود.

آدرس: تهران خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان ادری تجاری صدف طبقه همکف واحد 19 تلفن ]]>
پیام مدیرعامل کافی شاپهای زنجیره ای صدف 2016-03-29T11:20:26+01:00 2016-03-29T11:20:26+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/295 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy ایجاد ارزش بیشتر برای هر یک از ذینفعان تنها هدف ماست  نوسانات و بی ثباتی در بازارهای مالی بی سابقه هستند. پیش از این تاریخ کافی شاپهای زنجیره ای صدف هرگز شاهد چنین بحران پر سرعت و بازسازی دوباره در بازارهای عمده و اصلی نبوده است. با این حال صرف نظر از اینکه دیگر کافی شاپهااز بحران خارج شوند، ما چشم انداز بلند مدتی از اولویت هایمان خواهیم داشت. معتقدم که نیاز داریم تا بر روی 6 ستون استراتژیک از قبل بنا شده تمرکز کنیم تا راهنمای نوآوری برای ما گردد.   پایه های استرات

ایجاد ارزش بیشتر برای هر یک از ذینفعان تنها هدف ماست 
نوسانات و بی ثباتی در بازارهای مالی بی سابقه هستند. پیش از این تاریخ کافی شاپهای زنجیره ای صدف هرگز شاهد چنین بحران پر سرعت و بازسازی دوباره در بازارهای عمده و اصلی نبوده است. با این حال صرف نظر از اینکه دیگر کافی شاپهااز بحران خارج شوند، ما چشم انداز بلند مدتی از اولویت هایمان خواهیم داشت. معتقدم که نیاز داریم تا بر روی 6 ستون استراتژیک از قبل بنا شده تمرکز کنیم تا راهنمای نوآوری برای ما گردد.

فرهود زعفری هشجین

 

پایه های استراتژیک ما از قرار ذیل است

1. تقویت مدیریت عملکرد با تکیه بر ایجاد توازن بین رشد و دوره بازگشت سرمایه 
2. بهینه سازی سبد کسب وکارمان برای رشد سودآوری بیشتر
3. منطبق کردن کامل استراتژی های بازار محصولاتمان با دیدگاههای مصرف کنندگان
4. سرمایه گذاری در تقویت نام تجاری کافی شاپهای زنجیره ای صدف
5. تاکید بر طراحی و نوآوری در محصولات و منو های جدید و متفاوت با دیگر کافی شاپهای ایران و جهان
6. ملی سازی ساختارها و فرآیند هایمان به یاری خداوند متعال و لطف شما دوستان

]]>
شیوه های آموزش به پرسنل هتل و رستوران 2016-03-29T03:08:17+01:00 2016-03-29T03:08:17+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/294 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy یکشنبه, 08 فروردین,1395 موسسه ایران شف برگزار کننده دوره های تخصصی در ایران و خارج از کشور بعد از استخدام کارمند و آن‌گاه که بخواهیم مسئولیت معینی را به وی بسپاریم، شرط نخست آن است که سمت و شغل او با میزان کاردانی و تجربه‏اش هم پایه باشد. به تأکید باید بگوییم که سپردن یک ‏پست والا و یک مسئولیت سنگین هم‌چون مدیریت یکی از بخش‏های هتل به یک کارمند جدید، اقدامی اشتباه‏آمیز خواهد بود.
شیوه های آموزش به پرسنل هتل و رستوران

موسسه ایران شف برگزار کننده دوره های تخصصی در ایران و خارج از کشور

بعد از استخدام کارمند و آن‌گاه که بخواهیم مسئولیت معینی را به وی بسپاریم، شرط نخست آن است که سمت و شغل او با میزان کاردانی و تجربه‏اش هم پایه باشد. به تأکید باید بگوییم که سپردن یک ‏پست والا و یک مسئولیت سنگین هم‌چون مدیریت یکی از بخش‏های هتل به یک کارمند جدید، اقدامی اشتباه‏آمیز خواهد بود.
]]>
بهداشت رستوران را جدی بگیریم 2016-03-29T03:06:28+01:00 2016-03-29T03:06:28+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/293 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy دوشنبه, 09 فروردین,1395 آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی راه اندازی و آموزش کافی شاپ باریستا ، مدیریت رستوران و میزبانی در ایران آلودگی‌ها چند نوع هستند؟در رستوران‌ها و مراکز توزیع غذا دو نوع آلودگی ممکن است وجود داشته باشد؛ آلودگی مربوط به موادغذایی که از اساس آلودگی دارند، مثل سبزیجاتی که با فاضلاب انسانی آبیاری می‌شوند، مواد پروتئینی که در شرایط نامناسب تولید و نگهداری می‌شوند، مواد غذایی تاریخ گذشته، شست‌وشوی نامناسب، طبخ نامناسب، س
بهداشت رستوران را جدی بگیریم

آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی راه اندازی و آموزش کافی شاپ باریستا ، مدیریت رستوران و میزبانی در ایران

آلودگی‌ها چند نوع هستند؟

در رستوران‌ها و مراکز توزیع غذا دو نوع آلودگی ممکن است وجود داشته باشد؛ آلودگی مربوط به موادغذایی که از اساس آلودگی دارند، مثل سبزیجاتی که با فاضلاب انسانی آبیاری می‌شوند، مواد پروتئینی که در شرایط نامناسب تولید و نگهداری می‌شوند، مواد غذایی تاریخ گذشته، شست‌وشوی نامناسب، طبخ نامناسب، سرو کردن برخی مواد غذایی به شکل باز و... بخش مهم دیگر در آلودگی رستوران‌ها به محیط رستوران و سطوح کار مربوط است، مثل میزکار آشپزخانه، میز پذیرایی، اماکن نگهداری از موادغذایی مثل نگهداری طولانی‌مدت غذاهای پخته شده، انبار، یخچال، ظروف، شرایط دمایی، راه‌های وجود حشرات و جوندگانی مثل موش، سیستم تهویه هوا و... همگی در این زمینه موثر هستند. همه اینها موارد جزئی‌تری را نیز شامل می‌شود که در بهداشت یک رستوران نقش اساسی دارند.

]]>
ده ها دلایل علمی برای نوشیدن قهوه در کافی شاپ های صدف 2016-03-29T03:03:48+01:00 2016-03-29T03:03:48+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/292 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy ﺳﻪشنبه, 10 فروردین,1395 کافی شاپ های زنجیره ای صدف با سرو میلیونها فنجان قهوه چهل ساله شد بسیاری از مردم در همه‌جای جهان قهوه را به عنوان یک نوشیدنی معمول برای طول روز استفاده می‌کنند. نوشیدنی که مردم را برای طول روز سرحال می‌آورد. قهوه در واقع از چیزی که شما فکر می‌کنید، می‌تواند مفیدتر باشد. قهوه مملو از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی مفیدی است که می‌توانند سلامت شما را افزایش دهند. کسانی که قهوه مصرف می‌کنند، معمولا در معرض خطر کمتری برای ابتلا به ده ها دلایل علمی برای نوشیدن قهوه در کافی شاپ های صدف

کافی شاپ های زنجیره ای صدف با سرو میلیونها فنجان قهوه چهل ساله شد

بسیاری از مردم در همه‌جای جهان قهوه را به عنوان یک نوشیدنی معمول برای طول روز استفاده می‌کنند. نوشیدنی که مردم را برای طول روز سرحال می‌آورد. قهوه در واقع از چیزی که شما فکر می‌کنید، می‌تواند مفیدتر باشد.


قهوه مملو از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی مفیدی است که می‌توانند سلامت شما را افزایش دهند. کسانی که قهوه مصرف می‌کنند، معمولا در معرض خطر کمتری برای ابتلا به بیماری‌های خطرناک مانند، سرطان کبد، هستند.




]]>
فنجان سفید، طعم قهوه را خوش‌تر می‌کند 2016-03-29T03:02:07+01:00 2016-03-29T03:02:07+01:00 tag:http://sadafcoffeeshop.mihanblog.com/post/291 آموزشگاه کافی شاپ باریستا 88663551 iran chef academy ﺳﻪشنبه, 10 فروردین,1395 آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی آموزش کافی شاپ باریستا در ایران اگر یکی از عادات صبحگاهی شما نوشیدن قهوه است، حتما فنجان خاصی را برای استفاده روزانه در نظرگرفته‌اید. دانشمندان در استرالیا فهمیده‌اند که رنگ فنجان قهوه نقش مهمی در اینکه چه فکری درموردطعم قهوه‌تان می‌کنید، دارد.هنگامی که شما قهوه را در یک ماگ سرامیکی سفید می‌نوشید تلخ‌تر از زمانیکه از یک ماگ شیشه‌ای شفاف می‌نوشید است.برای اثبات این مطلب دانشمندان 3 رنگ
فنجان سفید، طعم قهوه را خوش‌تر می‌کند

آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی آموزش کافی شاپ باریستا در ایران

اگر یکی از عادات صبحگاهی شما نوشیدن قهوه است، حتما فنجان خاصی را برای استفاده روزانه در نظرگرفته‌اید. دانشمندان در استرالیا فهمیده‌اند که رنگ فنجان قهوه نقش مهمی در اینکه چه فکری درموردطعم قهوه‌تان می‌کنید، دارد.

هنگامی که شما قهوه را در یک ماگ سرامیکی سفید می‌نوشید تلخ‌تر از زمانیکه از یک ماگ شیشه‌ای شفاف می‌نوشید است.

برای اثبات این مطلب دانشمندان 3 رنگ ماگ را در اختیار گروهی 36 نفره گذاشتند، یک نوع قهوه برای همه سرو شد. هرگروه تعریف متفاوتی از طعم قهوه، شیرینی و تندی طعم آن بیان کردند.

افرادی که از فنجان سفید استفاده کردند طعم آن را دلچسب‌تر از طعم آن در فنجان شفاف می‌دانستند.

یک نظریه نشان داده است که طعم‌های دیگر به جز قهوه هم تحت تاثیر رنگ ظرف مورد استفاده قرارمی‌گیرد. مثلا موس توت فرنگی سرو شده در بشقاب قرمز حدود 15% دلچسپ‌تر از همان موس در ظرف سیاه است. بنابراین برای قهوه، تضاد رنگ تیره آن با سفیدی فنجان، نوشیدن آن را دلپذیرتر می‌کند.

این مثال‌های کوچک نشان می‌دهند که چگونه حس بینایی در درک ما از طعم‌های مختلف تاثیر دارد، پس درانتخاب ظرف غذاییتان دقت کنید.
]]>